ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-1 ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ! – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΠΕΤΡΙΤΣ

Ψυχοβγάλτης για τους φίλους του ο Παναθηναικός, πέτυχε αγχώδη νίκη με 2-1 επί του Πανιωνίου στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Στο 85′ όλα έδειχναν ότι το ματς είχε χαθεί για τους πράσινους, όταν ο “λίγος” Πανιώνιος πέτυχε γκολ.Ανεξάρτητα από τη νίκη, ο Παναθηναικός
οφείλει να σκεφθεί πως θα καλύψει το κενό του Μπεργκ για όσο διάστημα απουσιάσει ο Σουηδός. Χωρίς τον Μπέργκ, ο Παναθηναικός μάλλον θα πάει…για βρούβες.92′ ΓΚΟΛ Ο ΠΕΤΡΙΤΣ! ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-1!91′: ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Κεφαλιά του Μέντες που έβγαλε τετ-α-τετ τον Ατζαγκούν που πλάσαρε τον Γιαννακόπουλο για το 1-1!ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚ Ο ΠΑΟ ΠΑΕΙ …ΓΙΑ ΒΡΟΥΒΕΣ!85′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ.Στην αντεπίθεση ο Πανιώνιος με τον Γιάννου να “αδειάζει” τον Μέντες στην περιοχή, να σουτάρει και τον Κοτσόλη να το βγάζει δύσκολα, αλλά ο Μπουμάλ πήρε το ριμπάουντ και προ κενής εστίας κάνει το 0-1 για τον Πανιώνιο!83‘ Μέσα και ο Ιμπαγάσα αντί του Μπούζα. 82′ Ο Μπούι αντί του Μπούρμπου. - 76‘ Από μια αλλαγή για τις δύο ομάδες. Ο Ατζαγκούν αντί του Κλωναρίδη και ο Φούντας αντί του Κολοβού.

- 70′ Κίτρινη κάρτα στον Σίλντενφελντ για διαμαρτυρία.

- 68′ Απίστευτη απόκρουση του Γιαννακόπουλου.Φοβερό τακουνάκι του Μέντες απ’ το ύψος της μικρής περιοχής, με τον Γιαννακόπουλο να δείχνει τα αντανακλαστικά του και να κρατάει το μηδέν με εντυπωσιακή επέμβαση.

- 68‘ Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Ο Γκίνης αντί του Σιώπη. - 65′ Νέα μεγάλη φάση για τον Παναθηναϊκό. Μπαλιά στην καρδιά της άμυνας του Πανιωνίου, πέρασε από όλους με τον Σίλντενφελντ στο δεύτερο δοκάρι να βάζει το… λάθος πόδι και να μην κάνει σωστά την προβολή.

63′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Εξαιρετική σέντρα απ’ τον Ζέκα, ο Πέτριτς πιάνει εξίσου εντυπωσιακή κεφαλιά, αλλά η μπάλα μόλις άουτ!

60‘ Δυνατό μαρκάρισμα του Μητρόπουλου στον Λαγό, που βλέπει κίτρινη κάρτα.Πιο ζωηρός ο Παναθηναϊκός στην επανάληψη, δείχνει περισσότερη διάθεση να απειλήσει τον Πανιώνιο 54′ Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Μέσα ο Καρέλης, έξω ο Ντίνας.

53′ Κίτρινη κάρτα στον Ντίνα. Δυνατό συρτό σουτ του Πράνιτς, πέφτει στη γωνία του ο Γιαννακόπουλος και το βγάζει! 50′ Καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό!

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ – ΑΠΟ ΤΟ SPORT-FM

- Λίγες φάσεις, φανερή η απουσία του Μπεργκ…

Πιεστικός ο Παναθηναικός στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού στην άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο, προσπαθεί να προηγηθεί στο σκορ…

Η ενδεκάδα του Πανιωνίου: Γιαννακόπουλος, Τασουλής, Χατζηισιαίας, Παντίδος, Μπούζας, Μπουμάλ, Κολοβός, Σιώπης, Πάνος, Μητρόπουλος, Γιάννου.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Μέντες, Κλωναρίδης, Λαγός, Ζέκα, Νάνο, Σίλντενφελντ, Ντίνας, Μπούρμπος, Πράνιτς, Πέτριτς.

Μετά την απώλεια βαθμών του Ολυμπιακού χθες στο Αγρίνιο, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θέλουν τη νίκη για να φτάσουν τους «ερυθρόλευκους» στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας.

Οι «πράσινοι» θα φιλοξενήσουν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον Πανιώνιο , ενώ ο «Δικέφαλος» θα έχει δύσκολη αποστολή στα Χανιά, απέναντι στον Πλατανιά.

Από τους «πράσινους» θα λείπει, φυσικά, ο Μάρκους Μπεργκ αλλά και ο κόσμος τους. Η Λεωφόρος θα είναι άδεια από φιλάθλους, αφού ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, αφού το «τριφύλλι» είναι τιμωρημένο από την περσινή σεζόν και τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Μπούι

Η αποστολή του Πανιωνίου: Γιαννακόπουλος, Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Κοσμάς Γκέζος, Παντίδος, Αργυρόπουλος, Πάνος, Τασουλής, Μητρόπουλος, Γκίνη, Σιώπης, Κολοβός, Μπούζας, Ιμπαγάσα, Γιάννου, Σμυρλής, Μπουμάλ, Μασούρας, Φούντας.

Την πρώτη νίκη της σεζόν επιδιώκει και ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος υποδέχεται το Λεβαδειακό, ενώ αμφίρροπα αναμένονται τα παιχνίδια της Νίκης Βόλου με τον Ατρόμητο και της Ξάνθης με την Κέρκυρα.

Το πρόγραμμα:

19:15 Ξάνθη – Κέρκυρα19:15 Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός19:15 Νίκη Βόλου – Ατρόμητος19:15 Πλατανιάς – Π.Α.Ο.Κ.21:30 Παναθηναϊκός – Πανιώνιος

Keywords
Τυχαία Θέματα