Ο Άρης καλεί τον Νικήτα να αποσυρθεί για να κερδίσει τον Καμίνη στην Αθήνα

Δηλώσεις στον Βήμα fm: «Ο κ. Καμινης μπορεί να φαίνεται στη πρώτη θέση αυτή τη στιγμή επειδή ο δικός μας χώρος είναι διασπασμένος, δεν κατεβαίνουμε με αθροισμένες τις δυνάμεις μας. Ομως έχει το μικρότερο ποσοστό απ´ όλους τους εν ενεργεία δημάρχους. Αυτή η αρνητική αποδοχή φαίνεται και από το 63% των πολιτών που με βάση τη δημοσκόπηση κρίνουν τη θητεία του και το έργο του αρνητικά. Ομως η πολυδιάσπαση και ο κατακερματισμός

των δικών μας δυνάμεων του δίνει σήμερα μια τεχνητή πρωτιά.

Αν η παράταξή μας άθροιζε τις δικές της δυνάμεις η εικόνα θα ήταν τελείως διαφορετική και θα υπήρχε η προοπτική νίκης. Η πρωτιά του κ. Καμίνη σήμερα οφείλεται στη δική μας διάσπαση. Εάν ήμασταν ενωμένοι ο κ. Καμινης θα ήταν παρελθόν και δημοσκοπικά».

«Η διάσπαση αυτή στοιχίζει στην παράταξη. Αυτό είναι προφανές και φαίνεται. Ο Κακλαμάνης είναι ένας έμπειρος πολιτικός, με χρόνια στη ΝΔ και με προσφορά στη παράταξη. Εχει την εμπειρία για να δει τι θα κάνει ,πότε θα το κάνει και πως θα το κάνει για να είναι χρήσιμος και στον εαυτό του και στην παράταξη.

Εγώ έχω πει από την πρώτη στιγμή ότι αν ήμουν πίσω δημοσκοπικά θα είχα παραιτηθεί για να δώσω αέρα στα πανιά της δικής του υποψηφιότητας. Ο Κακλαμάνης ξέρει ποια είναι η πολιτική κατάσταση της χώρας και του δήμου της Αθήνας. Εγώ είμαι ανοιχτός σε συνεννόηση και συνεργασία. Πιστεύω όμως πάνω απ´ όλα ότι πρέπει να υπάρξει αλλαγή σελίδας στο δήμο και να φύγει η σημερινή δημοτική αρχή και σ´αυτό πρέπει να είμαστε όλοι στοιχισμένοι”.

Original article: Ο Άρης καλεί τον Νικήτα να αποσυρθεί για να κερδίσει τον Καμίνη στην Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα