Φωτιές άναψε ο Τσίπρας με τη συνένετυξη στη Real – Τον “καρφώνει” το ΠΑΣΟΚ για τα καλά λόγια στον Κ.Καραμανλή

«Οι εντολοδόχοι των δανειστών και καταστροφείς της χώρας μας έχουν ακόμη το θράσος να μιλούν για έξοδο από την κρίση, καθώς και την αυταπάτη ότι μπορούν να πείσουν κανέναν αφελή. Δυστυχώς για αυτούς οι αφελείς μας τέλειωσαν, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω».

Τα παραπάνω τονίζει σε σημερινή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου και του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τη συνέντευξη του Αλέξη

Τσίπρα στη Real News.

Ο κ. Κεδίκογλου είχε δηλώσει νωρίτερα τα εξής: «Χθες ο κ. Τσίπρας καθύβρισε τον Πρωθυπουργό. Σήμερα μας «αποκάλυψε» ότι η κυβέρνηση θα βγει να δανειστεί εξαπατώντας τις διεθνείς αγορές με στημένους μηχανισμούς! Δεν ξέρουμε πια εάν αυτό το παραλήρημα του κ. Τσίπρα είναι για γέλια ή για κλάματα…».

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη Τσίπρα το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι κ. Τσίπρας υπονομεύει πια ανοιχτά την χώρα του και την προοπτική εξόδου από την κρίση. «Είναι ανίκανος να παρουσιάσει προτάσεις, να δώσει προοπτική. Επενδύει στην καταστροφή. Ταυτόχρονα υβρίζει και προκαλεί. Τις αιτίες για τον πανικό του ας τις αναζητήσει στα αδιέξοδα του και στις αλληλοσυγκρουόμενες θέσεις του κόμματός του. Είναι εξοργιστικό ότι για τον μόνο που έχει να πει ένα καλό λόγο είναι ο κ Καραμανλής που έριξε τη χώρα στα βράχια και την οδήγησε στη χρεοκοπία».

Original article: Φωτιές άναψε ο Τσίπρας με τη συνένετυξη στη Real – Τον “καρφώνει” το ΠΑΣΟΚ για τα καλά λόγια στον Κ.Καραμανλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα