Ο “απών” Κ.Καραμανλής αναστατώνει τους “4” υποψηφίους της ΝΔ για την Προεδρία

Αναστάτωση προκαλεί στην κούρσα της διαδοχής στη ΝΔ η αποκάλυψη ότι ο Κ.Καραμανλής τάσσεται υπέρ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη που θα εγγυηθεί την ενότητα της παράταξης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA” δήλωσε πως αν ο πρώην πρωθυπουργός επιθυμεί να στηρίξει κάποια υποψηφιότητα, θα πρέπει να το κάνει δημοσίως. “Όποιος έχει κάτι να πει να βγει να το πει ανοικτά. Δεν τον έχω ακούσει να λέει κάτι τέτοιο. Εγώ προσωπικά το αμφισβητώ”, τόνισε.

Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος εκτιμά ότι αν ο πρώην Πρωθυπουργός ήθελε

να ταχθεί υπέρ μίας υποψηφιότητας θα το έκανε ο ίδιος.

Από την άλλη, άνθρωποι του περιβάλλοντός του εκτιμούν ότι η υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μειμαράκη έχει καταρρεύσει όπως λένε χαρακτηριστικά μετά το φιάσκο της 22 Νοεμβρίου.

O Bαγγέλης Μειμαράκης σε δηλωσή του στην εφημερίδα “Έθνος” έδωσε το στίγμα της μάχης που πρόκειται να δώσει χαρακτηρίζοντάς την μάχη ιδεών και όχι γενεώ,ν ενώ έστρεψε τα βέλη του εναντίον της υποψηφιότητας Τζιτζικώστα ότι η ανανέωση απαιτεί ιδέες και όχι ληξιαρχική πράξη. Ο υποψήφιος πρόεδρος σε συνέντευξή του του εκτίμησε ότι η ΝΔ δεν κινδυνεέυι να διασπαστεί, δεν απέκλεισε όμως αποχωρήσεις στελεχών και παρέπεμψε και στη λαϊκή ρήση με το μαντρί. “Το μαντρί για να υπάρχει πρέπει να σηκώσει τη μάντρα, εδώ δεν υπάρχει μάντρα”, είπε.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την Θεσσαλονίκη όπου βρέθηκε εξαπέλυσε δριμύα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα. “Κάθε μέρα Τσίπρα είναι 700 – 800 εκατ. ζημιά”, είπε μεταξύ άλλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα