Ο ΑΠΟ-ΠΑΤΟΣ ΧΑΙΚΑΛΗ – ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ – Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ – ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

Νέα κατάθεση στον εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο δίνουν σήμερα ο Πάνος Καμμένος και ο βουλευτής Παύλος Χαϊκάλης.

Η κλήτευσή τους σε συμπληρωματική κατάθεση έγινε μετά την νέα τροπή που πήρε η υπόθεση με τους ισχυρισμούς που προέβαλε ο Γιώργος Αποστολόπουλος, ο οποίος υποστήριξε ότι εκείνος είναι το θύμα της υπόθεσης και ότι ο Π. Χαϊκάλης ήταν εκείνος που τον προσέγγισε λέγοντας του: «Αν λύσω το οικονομικό μου πρόβλημα θα ψηφίσω
Πρόεδρο της Δημοκρατίας».Μάλιστα, ο Γ. Αποστολόπουλος φέρεται να κατέθεσε στον κ. Παναγιωτόπουλο πως διαθέτει και εκείνος οπτικοαστικό υλικό που αποδεικνύει όλα όσα ισχυρίζεται, καθώς κατέγραφε τον Π. Χαϊκάλη! Δηλαδή, σε αυτές τις συναντήσεις των δυο αντρών ο ένας κατέγραφε τον άλλον!
Στόχος της καταγραφής ήταν – όπως φέρεται να είπε ο Γ. Αποστολόπουλος – να αποδείξει την ηθική κατάπτωση του κόμματος των ΑΝΕΛ του οποίου υπήρξε και ο ίδιος στέλεχος.
Επιπλέον, φέρεται να κατάθεσε στον εισαγγελέα πως ήταν ένα βήμα πριν προσέλθει και εκείνος στο εισαγγελικό γραφείο και προχωρήσει στις καταγγελίες.

Ο Παύλος Χαικάλης, αντίθετα, έχει υποστηρίξει ότι ο Γ. Αποστολόπουλος – με τον οποίο μάλιστα διατηρούσε κοινωνικές σχέσεις – του πρότεινε να του καταβάλλει 700 χιλιάδες ευρώ μετρητά, να διευθετήσει στεγαστικό δάνειο που είχε λάβει αλλά και να του εξασφαλίσει επαγγελματικές συνεργασίες με υψηλές αποδοχές. Μάλιστα, ο κ. Χαϊκάλης είχε προσκομίσει στις εισαγγελικές αρχές και οπτικοακουστικό υλικό με τις συζητήσεις που είχε με τον Γ. Αποστολόπουλο, το οποίος όμως όπως αποδείχθηκε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ έχει υποστεί μοντάζ!

Αποχωρώντας από το Εφετείο χθες και από το γραφείο του εισαγγελέα, ο Γ. Αποστολόπουλος δεν έκανε δηλώσεις, μίλησε ωστόσο ο συνήγορος του Παύλος Σαράκης. «Ο κ. Αποστολόπουλος κατέθεσε την αλήθεια χωρίς μοντάζ. Το πολιτικό και ποινικό θέμα το έχει ο κ. Χαϊκάλης. Τα βίντεο είναι μονταρισμένα. Οι διάλογοι έγιναν για να φανεί η ηθική υπόσταση του κ. Χαϊκάλη», είπε ο κ. Σαράκης.

Ανοιχτό -αν και με λίγες πιθανότητες- παραμένει ακόμη και το ενδεχόμενο οι δυο πρωταγωνιστές της υπόθεσης – δηλαδή οι Π. Χαϊκάλης και Γ. Αποστολόπουλος να κληθούν σε κατ΄ αντιπαράσταση εξέταση.

ΔΗΛΩΣΗ ΧΑΙΚΑΛΗ ΣΤΟ MEGA

«Παρακαλώ τον οποιοδήποτε να μου κάνει μήνυση», δήλωσε ο βουλευτής, Παύλος Χαϊκάλης, απαντώντας σε όσους αμφισβητούν τις καταγγελίες του περί χρηματισμού, για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Με δήλωσή του στο Mega, το βράδι του Σαββάτου, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε πως απαιτεί από τον εισαγγελέα να δώσει στη δημοσιότητα όλο το υλικό των συνομιλιών και το βίντεο και τους διαλόγους.

Keywords
Τυχαία Θέματα