SUPER LEAGUE: O ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ – Όλα τα αποτελέσματα

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ο ΠΑΟΚ που κέρδισε τον Λεβαδειακό με 2-1 στη Λειβαδιά για τη 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Τα τέρματα για τον «Δικέφαλο του Βορρά» πέτυχαν οι Τζαβέλλας (12΄) και Περέιρα (51΄), ενώ οι «πράσινοι» μείωσαν στο 80΄ με τον Κονέ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες αγωνίζονταν από το 23΄ με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής των Μάντζιου και Τζαβέλλα με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Η 16η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με το ματς ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ

(19:30)

ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-2

Γκολ και θέαμα πρόσφεραν στη Νέα Σμύρνη Πανιώνιος και Ατρόμητος. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται δύο φορές με τον Ναπολεόνι (14΄, 40΄) και τους γηπεδούχους να «απαντούν» ισάριθμες με τον Κολοβό (33΄-πέναλτι και 46΄).
Από το 32΄ οι Περιστεριώτες αγωνίζονταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κοντοέ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΞΑΝΘΗ 2-1

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε της Ξάνθης με 2-1 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Ο Γιαννιώτας στο 6΄ και ο Μάσα στο 58΄ ήταν οι σκόρερ των Αρκάδων, που διατήρησαν το αήττητο της έδρας τους (4 νίκες, 3 ισοπαλίες).Το γκολ της Ξάνθης πέτυχε στο 81΄ ο Κλέιτον με πέναλτι.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-0

Την πρώτη νίκη του στο Παγκρήτιο και δεύτερη στο πρωτάθλημα από την έναρξη της σεζόν πέτυχε ο Εργοτέλης επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε ο Γιουσούφ στο 9ο λεπτό.

ΧΘΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ…

O Ολυμπιακός διέλυσε 5-0 την Καλλονή στη Μυτιλήνη, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν την καλύτερη εφετινή τους εμφάνιση μακριά από το Καραϊσκάκη, ανέβηκαν, έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας (ο ΠΑΟΚ παίζει την Κυριακή), ενώ «κέρδισαν» κι έναν παίκτη, τον Παραγουανό, Μπενίτες.

Ο νεαρός φορ πέτυχε δύο γκολ, είχε δοκάρι και με τη σημερινή του εμφάνιση έστειλε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι πανέτοιμος για να πάρει φανέλα βασικού.

Πανθρακικός – Βέροια 1-1

Μπορεί να πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της και να έμεινε με 10, όμως η Βέροια δεν μάσησε. Ο Πανθρακικός βρισκόταν αγκαλιά με τους τρεις βαθμούς χάρη στο τέρμα του Τζάνη από το 10’, όμως ο Καλτσάς στο 90’ «χάλασε» τις… γιορτές των γηπεδούχων, 1-1.

Πλατανιάς – ΟΦΗ 1-0

Ο ΟΦΗ κράτησε το μηδέν για 84 λεπτά στα Περιβόλια, αλλά λίγο πριν το τέλος η κακή αντίδραση του Λόρια έκανε δώρο στον Τετέ το 1-0.

Keywords
Τυχαία Θέματα