Νότης Μαριάς: Δεν διόρισα τα παιδιά μου στην ευρωβουλή

Την οργή του ευρωβουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότη Μαριά, προκάλεσαν τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει διορίσει μέλη της οικογένειάς του στη Βουλή.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο κ.Μαριάς εξαπέλυσε επίθεση κατά όλων εκείνων που αναπαρήγαγαν την είδηση χωρίς ούτε καν, όπως είπε, να τον πάρουν ένα τηλέφωνο.

«Δέχομαι

μια επίθεση λάσπης και συκοφαντίας από βασικές εφημερίδες και blogs. Δεν διόρισα ούτε τα παιδιά μου στη Βουλή, ούτε στην Ευρωβουλή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαριάς και χαρακτήρισε την αναπαραγωγή της είδησης ως «απαράδεκτη, προσβλητική και συκοφαντική».

«Θεωρητικά θα μπορούσα να έχω ως επιστημονικούς συνεργάτες τους γιους μου, όμως δεν το έκανα γιατί τα παιδιά μου κάνουν χρόνια τώρα επιστημονική καριέρα στο εξωτερικό» τόνισε ο ευρωβουλευτής, προσκομίζοντας παράλληλα και σχετικά έγγραφα που δείχνουν ότι ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με την συνεργασία του γιου του Γεώργιου με το ευρωκοινοβούλιο.

«Θα προστατέψω την τιμή και την υπόληψη την δική μου και της οικογένειας μου και στα αστικά και στα ποινικά δικαστήρια» ξεκαθάρισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα