Ν.Μιχαλολιάκος: Δεν είμαι ο Αλ Καπόνε- Η.Κασιδιάρης: Για τα πανηγύρια οι φάκελοι Δένδια – Επίθεση στα κανάλια

“Δεν είναι δυνατόν ένα κόμμα με τόσα γραφεία που λειτουργούν νόμιμα να είναι εγκληματική οργάνωση. Δεν είναι δυνατόν να είμαι εγώ ο Αλ Καπόνε”, είπε ο Νίκος Μιχαλολιάκος μιλώντας στη διαδικτυακή εκπομπή του κόμματος.

- Ο Νίκος Μιχαλολιάκος όσο και ο Ηλίας Κασιδιάρης
έκαναν λόγο για “ψευδείς ειδήσεις”, ενώ αναφερόμενοι στις μαρτυρίες πρώην και νυν μελών της Χρυσής Αυγής σχολίασαν ότι πρόκειται για “πληρωμένους ηθοποιούς που βγαίνουν στα κανάλια…”. Χαρακτήρισαν “φανταστικά” τα όσα υποστήριξαν στις μαρτυρίες τους και τόνισαν ότι βλέπουν πίσω από αυτή την “καταιγίδα” εναντίον τους ένα οργανωμένο σχέδιο που μοναδικό σκοπό έχει να ρίξει τα ποσοστά του κόμματος.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι: “Ο φάκελος του Δένδια με τις 32 υποθέσεις είναι για τα πανηγύρια”, καθώς και ότι “γίνεται αυτός ο βρώμικος πόλεμος, λόγω της τέραστιας δημοσκοπικής ανόδου της Χρυσής Αυγής, που δεν την περίμεναν”.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος επεσήμανε, μεταξύ άλλων ότι “και φυλακή να μας βάλουν, εμείς θα είμαστε υποψήφιοι στις εκλογές”, καθώς και ότι “θα κριθούν όλα από την ελληνική δικαιοσύνη και εμείς θα απαντήσουμε. Δεν θα ισχύουν αυτά των δικτατόρων των δελτίων των 8 που λένε ό,τι θέλουν…

Keywords
Τυχαία Θέματα