Σταύρος Θεοδωράκης και Νίκος Ανδρουλάκης κατέθεσαν τις υπογραφές για την υποψηφιότητά τους

Ο Σταύρος Θεοδωράκης επισκέφθηκε το μεσημέρι τον πρόεδρο της αρμόδιας Επιτροπής, Νίκο Αλιβιζάτο, όπου κατέθεσε τις υπογραφές για την επικύρωση της υποψηφιότητάς του.

Αμέσως μετά εξέφρασε την αισιοδοξία του για την ολοκλήρωση του εγχειρήματος παρά τις δυσκολίες που έχουν προκύψει. «Είμαστε μπροστά σε μια θετική προοδευτική έκρηξη. Τα μικρά προβλήματα θα ξεπεραστούν και σύντομα οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν την ηγεσία του προοδευτικού κινήματος. Ο στόχος μας ήταν και

παραμένει ένας, να αλλάξουμε το προοδευτικό κίνημα και να αλλάξουμε τη ζωή των πολιτών, να αλλάξουμε τη χώρα μας, να παραδώσουμε στα παιδιά μας μια χώρα καλύτερη, με περισσότερες ευκαιρίες και δικαιοσύνη» δήλωσε

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέθεσε σήμερα στον επικεφαλής της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας (ΑΕΔΔ), κ. Νίκο Αλιβιζάτο, λίστα με 1.700 υπογραφές στήριξης της υποψηφιότητάς του για την ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης.

Πρόκειται για μικρό μέρος των χιλιάδων υπογραφών που συλλέχθηκαν απ’ όλες τις περιφέρειες της χώρας αλλά και από Ελληνες που διαμένουν στο εξωτερικό, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Ανδρουλάκη στις 8 Σεπτεμβρίου 2017 και οι οποίες αποτυπώνουν τη μαζική, εθελούσια δημόσια στήριξη.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την υποστήριξη της υποψηφιότητας του Ν. Ανδρουλάκη συνεχίζεται μέσω του διαδικτυακού τόπου nikos.vote και των πυρήνων που έχουν συγκροτηθεί σε όλη την επικράτεια.

Το Κίνημα Εθελοντών δυναμώνει καθημερινά.

Keywords
Τυχαία Θέματα