Νεα γεννητούρια σύντομα στο Παλάτι – Εγκυος η Μέγκαν Μάρκλ

Η Δούκισσα του Σάσεξ του Ηνωμένου Βασιλείου Μέγκαν Μάρκλ και σύζυγος του Πρίγκιπα Χάρι είναι έγκυος, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το παλάτι του Κένσινγκτον.

Their Royal Highnesses The Duke and Duchess of Sussex are very pleased to announce that The Duchess of Sussex is expecting a baby in the

Spring of 2019. pic.twitter.com/Ut9C0RagLk

— Kensington Palace (@KensingtonRoyal) October 15, 2018

«Το βασιλικό ζεύγος του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ δηλώνουν ευτυχείς που ανακοινώνουν ότι περιμένουν την άφιξη του πρώτου τους παιδιού την άνοιξη του 2019», ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον.

Η χαρμόσυνη είδηση του ερχομού του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας έγινε γνωστή ενόσω το ζεύγος βρίσκεται στο πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αυστραλία.


Το ζεύγος αφίχθη σήμερα στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας υπό δρακόντεια μέτρα Αυστραλίας.

Το 16ήμερο επίσημο ταξίδι τους συμπίπτει με το τέταρτο Games Invictus, που αρχίζει στο Σίδνεϊ το Σάββατο και περιλαμβάνει δεκάδες επίσημες εκδηλώσεις.

Το ζευγάρι ακολουθεί τα βήματα των γονέων του Πρίγκιπα Χάρι – Πρίγκιπα Τσαρλς και Νταϊάνα, Πριγκίπισσα της Ουαλίας – του οποίου η πρώτη βασιλική περιοδεία ήταν στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι πραγματοποίσηε άλλη μια επίσημη επίσκεψη στην Ιρλανδία τον Ιούλιο.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον περασμένο Μάιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα