Νέα ανακοίνωση της ΔΕΗ: Αργία η 13η Οκτωβρίου αλλά στη θέση άλλης που καταργείται

upd: Διευκρινίσεις για την καθιέρωση της 13ης Οκτωβρίου (ημέρα της Μάχης της Ηλεκτρικής το 1944) ως επίσημης αργίας για τη ΔΕΗ, δίνει η επιχείρηση με νεώτερη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Επειδή σε ορισμένα site, προφανώς από παρεξήγηση, αναφέρεται ότι η 13η Οκτωβρίου καθιερώνεται ως πρόσθετη αργία για το προσωπικό της ΔΕΗ,

είναι αυτονόητο, σύμφωνα και με την ανακοίνωση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου κ. Μ. Παναγιωτάκη, ότι αυτή θα αντικαταστήσει άλλη αργία η οποία ισχύει από το παρελθόν και δεν έχει κανένα συμβολισμό για την επιχείρηση», αναφέρει επίσημη ανακοίνωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Σωστά έπραξε η διοίκηση της ΔΕΗ, γιατί αφενός λύθηκε μια “παρεξήγηση” και αφετέρου, οι εποχές που διανύουμε, δεν είναι εποχές για νέες αργίες.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΡΑΦΑΜΕ:

Νέα επίσημη αργία για τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ! – Θα τιμούν, λέει, τους πεσόντες στην Ηλεκτρική το 1944…

Επίσημη αργία του προσωπικού της ΔΕΗ καθιερώνεται από την επόμενη χρονιά η 13η Οκτωβρίου, επέτειος της Μάχης της Ηλεκτρικής, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Επιχείρησης Μανώλης Παναγιωτάκης.

«Τιμούμε και πάλι τη μεγάλη ιστορική επέτειο, τη Μάχη της Ηλεκτρικής. Πριν από 72 χρόνια, στις 13 Οκτωβρίου 1944, οι τότε συνάδελφοί μας στην Ηλεκτρική, μαζί με το 6ο Σύνταγμα του ΕΛΑΣ, πολέμησαν εναντίον των Γερμανών κατακτητών και έσωσαν το εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρισμού του Αγίου Γεωργίου στο Κερατσίνι από την ανατίναξη. Οι εργαζόμενοι στην Ηλεκτρική αγωνίστηκαν ηρωικά, με κοινωνική ευθύνη και πατριωτισμό, για να διασφαλίσουν το στρατηγικό αγαθό της ηλεκτρικής ενέργειας στην απελευθερωμένη Αθήνα», αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε δήλωσή του ο κ. Παναγιωτάκης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Άλλη μία αργία; Εκείνοι που πολέμησαν κατά των Γερμανών στην Ηλεκτρική, αξίζουν κάθε τιμής. Αμφιβάλλουμε αν μία ακόμα αργία, θα δώσει την ευκαιρία στους εργαζόμενους της ΔΕΗ, πρώτα να μάθουν (αλήθεια πόσοι γνωρίζουν για αυτή τη μάχη;) και μετά να τιμήσουν τους άξιους μαχητές του 1944. Είμαστε σίγουροι, ότι η καθιέρωση της αργίας αυτής, θα είναι μία …ωραία ημέρα να πάνε οι εργαζόμενοι για ψώνια, καφεδάκι ή και …τριήμερο αν συμπέσει με ΣΚ…

Keywords
Τυχαία Θέματα