ΝΔ – Οριστικό: Εκλογές στις 20 Δεκεμβρίου με τη Vodafone

Στις 20 Δεκεμβρίου θα ανοίξει η κάλπη για την εκλογή του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με την απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής του κόμματος Εάν κατά τον πρώτο γύρο, κανείς από τους τέσσερις υποψήφιους δεν πιάσει το 50%+1, τότε ο δεύτερος γύρος θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιανουαρίου 2016, καθώς μεσολαβούν οι γιορτές των Χριστουγέννων.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑΔΙΔΑΜΕ…

Πιθανότατα στις 20 Δεκεμβρίου ή στις 10 Ιανουαρίου θα διεξαχθούν οι εκλογές

στη Νέα Δημοκρατία με την Vodafone να είναι η εταιρεία που θα αναλάβει την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου, σύμφωνα με πληροφορίες, βάζοντας έτσι τέλος στην… αναμονή και την αβεβαιότητα. Η εταιρεία έστειλε επιστολή στη Νέα Δημοκρατία σύμφωνα με την οποία γνωστοποιεί στο κόμμα ότι αναλαμβάνει την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Η Vodafone δηλώνει ότι αναλαμβάνει την ευθύνη μόνον αν ο πρώτος γύρος των εκλογών διεξαχθεί στις 20/12, και όχι στις 13/12, γεγονός που σημαίνει ότι οι εκλογές δεν θα πραγματοποιηθούν την επόμενη Κυριακή αλλά θα γίνουν είτε στις 20/12 με επαναληπτική ημερομηνία την 10/1/2016, είτε στις 10/1 με επαναληπτική ημερομηνία την 17η/1/2016.

Πάντως δεν λείπει ο προβληματισμός στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για το μεγάλο διάστημα που θα μεσολαβήσει μεταξύ πρώτου και δεύτερου γύρου, εάν επιλεγεί η 20η Δεκεμβρίου ως ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών.

Keywords
Τυχαία Θέματα