ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει «σχέδιο χρεοκοπίας» – Δική του ευθύνη η προσφυγή τραπεζών στον ELA

Για «σχέδιο χρεοκοπίας» που αποκαλύπτουν δηλώσεις του επικεφαλής της επιτροπής προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Δραγασάκη κάνει λόγο η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτής, Μαρία Σπυράκη.

«Ο επικεφαλής της επιτροπής προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Γιάννης Δραγασάκης, αποκάλυψε χωρίς περιστροφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ

σχεδιάζει να οδηγήσει τη χώρα σε χρεοκοπία. Ο κ. Δραγασάκης δηλώνει ξεκάθαρα ότι μπορεί να μην πληρωθούν τα ομόλογα του Ιουλίου και του Αυγούστου.

Η πιο κυνική ομολογία για την καταστροφή της χώρας από τα πλέον αρμόδια χείλη».

Νωρίτερα, ο υποψήφιος βουλευτής (Β΄Αθηνών) της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης «χρέωσε» την προσφυγή ελληνικών τραπεζών στον ELA στον ΣΥΡΙΖΑ:

«Δεν υπάρχει κρίση αυτή τη στιγμή. Το τραπεζικό σύστημα μπορεί να αντιμετωπίσει αυτά τα ζητήματα και οι τράπεζες αυτές θέλουν να θωρακιστούν μπροστά στο ενδεχόμενο εκροής. Το ζήτημα είναι ποιοι είναι οι λόγοι που δημιούργησαν αυτό το ζήτημα – και προσπαθώ να χρησιμοποιώ προσεκτικές λέξεις. Είναι ή δεν είναι μια αλόγιστη επιχειρηματολογία που ακούστηκε αυτή τη στιγμή από την αντιπολίτευση και μη μου πείτε ότι κινδυνολογώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γ. Δραγασάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Ζητάμε ευρωπαϊκή διάσκεψη για το χρέος – Πρόβλημα, αν δεν έχουμε συμφωνία ως τον Ιούλιο

Keywords
Τυχαία Θέματα