Νατάσσα Λιμπερίδου: Μία Playmate αλλιώτικη από τις άλλες – Εγκατέλειψε το μόντελινγκ για σπουδές (ΦΩΤΟ)

Νατάσσα Λιμπερίδου. Playmate, όχι από τα συνήθη σούργελα του χώρου. Εγκληµατολόγος με σπουδές Πανεπιστημιακές στην Ελλάδα – Πάντειος – και το Λονδίνο. Γίνεσαι ή δε γίνεσαι εγκληματίας… μόνο και μόνο να σε συλλάβει, για να σου περάσει χειροπέδες;

«Οταν ήμουν στα Playmate σπούδαζα στο Πάντειο. Δεν το είχα βάλει σε δεύτερη μοίρα, αλλά το είχα αφήσει κάπως πίσω. Μετά τα έδωσα όλα για τις σπουδές και τελείωσα», είπε η 26χρονη μιλώντας στην εκπομπή «Μίλα» στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια πήγε στο Λονδίνο όπου συνέχισε τις σπουδές της σε μεταπτυχιακό επίπεδο. «Τώρα ετοιμάζομαι για δεύτερο πτυχίο, μάλλον στις ΗΠΑ», είπε και τόνισε πως θα την ενδιέφερε να ασχοληθεί με την επανένταξη ανθρώπων που έχουν διαπράξει κάποιο έγκλημα.

Το πρώην μοντέλο διατηρεί σχέση με τον επιχειρηματία Αλιόσα Γκρίσιν και σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» το καλοκαίρι έκαναν διακοπές στο σπίτι της οικογένειας του επιχειρηματία στη Μύκονο.

SEXY ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΙΝΓΚ

Original article: Νατάσσα Λιμπερίδου: Μία Playmate αλλιώτικη από τις άλλες – Εγκατέλειψε το μόντελινγκ για σπουδές (ΦΩΤΟ).

Keywords
Τυχαία Θέματα