ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ!

Ο σκληρός της Τρόικας Πωλ Τόμσεν έγινε αργά το βράδυ της Τρίτης… αρνάκι! Μόλις έγινε γνωστό ότι οι πολιτικοί αρχηγοί δε μπορούν να συμφωνήσουν στις υπερβολικές, μέχρις υστερίας απαιτήσεις του στα εργασιακά και αφού προφανώς επικοινώνησε με τα αφεντικά του, δήλωσε βγαίνοντας από το υπουργείο Οικονομικών τα εξής:

“Σημειώσαμε σημαντική πρόοδο. Συμφωνήσαμε στα περισσότερα ζητήματα πολιτικής. Τα λίγα που απομένουν αναμένουμε ότι θα καλυφθούν σύντομα”.

Η ξαφνική (;) αλλαγή στάσης του Τόμσεν, αφενός ανοίγει ένα παράθυρο ελπίδας για τη λύση

που όλες οι πλευρές θέλουν και αφετέρου, αποφορτίζει το κλίμα εν όψει και των διαδηλώσεων στις επερχόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις. Και κάτι ακόμα: Μήπως οι πολιτικοί αρχηγοί έπρεπε να βρεθούν νωρίτερα, να πουν ένα ηχηρό «όχι» στις εκτός μνημονίου αξιώσεις της Τρόικας και να είχαν έτσι απαλλάξει τους υπουργούς από τις αφόρητες πιέσεις; Γιατί και ο Άγιος, φοβέρα θέλει!

σχετικά άρθραΣτάση αναμονής στο Χ.Α., σταθεροποιητικά ο Γενικός ΔείκτηςΤο ξένο πρακτορείο ειδήσεων και το φάντασμα της χρεοκοπημένης ΕφημερίδαςΠοιοι είναι οι άξονες της ενοποίησης Εθνικής – EurobankΣτουρνάρας: Θα αποστείλω στη Βουλή τους 54.246 που έβγαλαν χρήματα έξωΛαγκάρντ: «Η Ελλάδα πρέπει να πάρει παράταση δύο ετών!»ΕΤΕ: Τί ειπώθηκε στην τηλεδιάσκεψη για το dealCyprus PB: Προτείνει μείωση του κυπριακού μισθολογίου 6% – 24%Πάνω από 90.000 οι «χαμένοι» συνταξιούχοι των ΤαμείωνΠράσινο φως στο deal Πειραιώς – ΑΤΕ από την Επιτροπή ΑνταγωνισμούΣτις τράπεζες περνούν ακίνητα – “φιλέτα” της Βωβός
Keywords
Τυχαία Θέματα