Για εργασιακό μεσαίωνα μιλάνε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Επίθεση σε κυβέρνηση και Τρόικα εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Χρήστος Ζώης, κάνοντας λόγο για «δραματικό σκηνικό επαπειλούμενου εργασιακού Μεσαίωνα».

«Λυπούμαστε γιατί οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι σε αγαστή συνεργασία με την Τρόικα έστησαν ένα δραματικό σκηνικό επαπειλούμενου εργασιακού Μεσαίωνα

ο οποίος τους επιτρέπει να αναπτύξουν μια δήθεν στάση αντίστασης και αντίδρασης προκειμένου, όλοι μαζί τις επόμενες ημέρες, να δηλώσουν την ικανοποίησή τους γιατί τελικά θα έχουν καταφέρει να μας επιστρέψουν στον 19ο αιώνα», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, καταλήγοντας ότι: «Είναι προφανές ότι κανείς δεν πρόκειται να τους ευχαριστήσει και να τους ανταμείψει για αυτό το δήθεν επίτευγμα».

σχετικά άρθραΑ. Σαμαράς: ‘Αδεια τα ταμεία μετά το ΝοέμβριοΑυτοκτόνησε ο πρώην υπουργός Λεωνίδας ΤζανήςΣΥΡΙΖΑ κατά Βενιζέλου για τη λίστα ΛαγκάρντΈφυγε ο Ραγκούσης από το ΠΑΣΟΚΤσίπρας θέλει τον Ιωάννη Διώτη στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ!Ο… ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ;Xαριστική βολή στον ΓΑΠ από Ρουμελιώτη! Tι αποκαλύπτει στο βιβλίο τουΤο πακέτο με τα μέτρα περιμένει την «έγκριση» Βενιζέλου – Κουβέλη«Πράσινο φως» Σαμαρά για τα μέτρα«Δεν μπορεί η χώρα να μετατραπεί σε ένα απέραντο κοινωνικό νεκροταφείο»
Keywords
Τυχαία Θέματα