ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014: Βέλγιο – Αλγερία (2-1)


Στη«μάχη» μπήκαν οι ομάδες του 8ου και τελευταίου ομίλου του Μουντιάλ.

Το Βέλγιο κέρδισε την Αλγερία με σκορ 2-1, πετυχαίνοντας την ανατροπή, καθώς η Αλγερία έκανε την έκπληξη και προηγήθηκε στο 24ο λεπτό με 0-1, μετά από εκτέλεση πέναλτι.

Ολική ανατροπή στο 80′ με τον Αζάρ να σπάει στον Μέρτενς και να πετυχαίνει το 2-1.

Στο 70ο λεπτό, είχε ισοφαρίσει ο Φελαϊνί με κεφαλιά.

Βέλγιο: Κουρτουά, Βερτόνεγκεν, Φαν Μπούιτεν, Κομπανί, Αλντερβέιρελντ, Ντεμπελέ, Βίτσελ, Αζάρ, Ντε Μπρούιν, Τσαντλί, Λουκάκου.

Αλγερία: Μ’Μπολί, Χαλίσε, Μεντζανί, Μπουγκέρα,

Γκουλάμ, Ταϊντέρ, Μπενταλέμπ, Μοστεφά, Φεγκουλί, Σουντανί, Μαχρέζ

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΩΡΙΤΕΡΑ:

Τις καλές εμφανίσεις των προκριματικών αγώνων θέλει να συνεχίσει το Βέλγιο στην πρεμιέρα του Μουντιάλ και να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι «κόκκινοι διάβολοι» διαθέτουν μια ομάδα με πολύ ταλέντο σε όλες της θέσης, με παίκτες όπως ο Μιραλάς, ο Αζάρ και ο Λουκάκου που μπορούν να «παραβιάσουν» οποιαδήποτε άμυνα.

Η Αλγερία έχει ως χαρακτηριστικό της την σκληροτράχηλη άμυνα της που δυσκολεύει τις αντίπαλες ομάδες, ωστόσο δεν φαίνεται να διαθέτει γραμμή κρούσης που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στο Βέλγιο.

Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί μόνο δυο φορές με το Βέλγιο να έχει μια νίκη και μία ισοπαλία.

Το δεύτερο παιχνίδι του 8ου ομίλου φέρνει ως αντιμέτωπους την Ρωσία με την Νότια Κορέα (01:00 ΝΕΡΙΤ),που και οι δύο θα επιδιώξουν την νίκη για να ξεκινήσουν με το «δεξί» στο Μουντιάλ.
Φαινομενικά οι Ρώσοι έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη, καθώς διαθέτουν μια ομάδα που συνδυάζει το ταλέντο με την εμπειρία με παίκτες όπως Ακινφέεφ, Μπερεζούτσκι, Ιγκνάσεβιτς, Ζιρκόφ και Ντενίσοφ αλλά και ένα προπονητή, τον Φάμπιο Καπέλο που είναι ένας «μετρ» των πάγκων σε συλλογικό αλλά και εθνικό επίπεδο.

Original article: ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014: Βέλγιο – Αλγερία (2-1).

Keywords
Τυχαία Θέματα