ΣΑΤΑΝΑΣ 666 ΕΤΩΝ 21 ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ – ΣΚΟΤΩΣΕ ΑΣΤΕΓΗ

Ο δράστης της ανθρωποκτονίας μίας άστεγης γυναίκας σε πλατεία της Γλυφάδας ανήμερα το Πάσχα του 2014, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι θυσίασε τη γυναίκα στο Σατανά για το Πάσχα!

Το έγκλημα ήταν απίστευτης βιαιότητας και το πτώμα της γυναίκας είχε βρεθεί με πολτοποιημένο κεφάλι πάνω σε παγκάκι στο πάρκο της εκκλησίας Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης.

Η αστυνομία ερευνά αν ο 21χρονος Αλέξανδρος Παπαγεωργίου έχει ψυχολογικά προβλήματα αλλά και αν έχει κάνει άλλες εγκληματικές πράξεις στο παρελθόν.

Σύμφωνα

με πληροφορίες, αποκάλυψε στους δικούς του ανθρώπους τη φρικτή του πράξη όμως δεν έγινε πιστευτός.

Ποιος είναι ο 22χρονος σατανιστής

Ο νεαρός σατανιστής, περιέγραψε στους αστυνομικούς τον τρόπο με τον οποίο δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα. Ο ίδιος, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και προσπάθησε με αυτό τον τρόπο να βρει λύση στη λατρεία του σατανά. Όπως λένε άνθρωποι που τον γνωρίζουν αντιμετώπιζε στο παρελθόν προβλήματα με τη χρήση ουσιών, στο στρατό είχε κριθεί από τους ψυχιάτρους Ι5 ενώ για ένα χρόνο αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα. Ο πατέρας του είναι συνταξιούχος ηθοποιός που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την καρδιά του.

Original article: ΣΑΤΑΝΑΣ 666 ΕΤΩΝ 21 ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ – ΣΚΟΤΩΣΕ ΑΣΤΕΓΗ.

Keywords
Τυχαία Θέματα