ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014: ΑΓΓΛΙΑ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 1-2 (Τελικό) – Ο ΣΟΥΑΡΕΣ “ΕΣΚΙΣΕ” ΤΑ …ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ! [VIDEO]

ΑΝΤΙΟ ΖΩΗ! Σούπερ έκπληξη ο (σχεδόν βέβαιος πια) αποκλεισμός της Αγγλίας που έχει να αποκλειστεί στους ομίλους από το 1958. Σπίτι τους πάνε οι Άγγλοι μετά την δεύτερη σερί ήττα τους στο Μουντιάλ της Βραζιλίας αυτή την φορά από την Ουρουγουάη του εκπληκτικού Λουίς Σουάρες! Τελικά ο Θεός όντως σώζει μόνο την βασίλισσα!

Ο προπονητής των Αγγλών Ρόι Χότζσον θα βρεθεί υπό αφόρητη πίεση να παραιτηθεί με την επιστροφή των λιονταριών στο νησί. Η ήττα από την Ουρουγουάη ήρθε σχεδόν με τα …χέρια κάτω. Η παρέα του Σουάρες και του Καβάνι προηγήθηκε στο 38′ και

δεν κοίταξε πίσω της λεπτό. Οι Άγγλοι έπαιξαν χωρίς φαντασία και επιθετική δεινότητα, ταλαιπωρώντας την μπάλα για 90 λεπτά. Παρά την ισοφάριση στο 74′ με τον Ρούνει, δεν κράτησαν καν την ισοπαλία.

Αντίθετα η Ουρουγουάη έπαιξε έξυπνα τις αντεπιθέσεις και παρότι έκανε λίγες ευκαιρίες κατάφερε να σκοτώσει τον ρυθμό και να κλειδώσει την νίκη – μισή πρόκριση με το δεύτερο γκολ του Σουάρες (που μάλλον ήταν οφσάιντ).

Ξέσπασε σε κλάματα ο Σουάρες

«Λύγισε» ο Λουίς Σουάρες. Συγκινημένος από την επιστροφή του στη δράση με δύο πολύτιμα γκολ στη νίκη της Ουρουγουάης επί της Αγγλίας, ο φορ της Λίβερπουλ δεν συγκράτησε τα δάκρυά του.

«Το είχα ονειρευτεί. Ειλικρινά είχα ονειρευτεί την εξέλιξη του αγώνα πολλές φορές και το είχα πει στα παιδιά. Είναι κάτι φανταστικό. Υπέφερα πολύ με τον τραυματισμό μου μένοντας τόσες μέρες εκτός. Όμως όλα τα μέλη της ομάδας με βοήθησαν. Δώσαμε τα πάντα και απαντήσαμε στην κριτική», δήλωσε.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Την είχαμε ανάγκη αυτή τη νίκη. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να σκεφτούμε την Ιταλία, που θα είναι μία πολύ δύσκολη αντίπαλος», πρόσθεσε.

Δείτε πως εξελίχθηκε ο αγώνας:

ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ – ΑΓΓΛΙΑ 1 ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 2

88′: Πιέζει η Αγγλία με έκδηλο άγχος για την ισοφάριση. Ροκανίζει τον χρόνο η Ουρουγουάη πιέζοντας σε όλο το γήπεδο τα “λιοντάρια”. Βγαίνει αλλαγή ο Σουάρες.

ΓΚΟΛ Ο ΣΟΥΑΡΕΣ!! Αγγλία – Ουρουγουάη 1-2 στο 84′: Με σουτ βολίδα μέσα από την περιοχή του Χαρτ ο Λουίς Σουάρες εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Καβάνι για να δώσει το προβάδισμα εκ νέου στην ομάδα του. Το γκολ ωστόσο ελέγχεται για οφσάιντ. Δικαιολογημένα θα φωνάζουν οι Άγγλοι μετά τον αγώνα. Ρόιδο τα κάνανε πάλι οι επόπτες!

ΓΚΟΛ Ο ΡΟΥΝΕΪ! Ισοφαρίζει η Αγγλία την Ουρουγουάη 1-1 στο 74′: Κι εκεί που φαίνονταν να μην υπάρχει επιστροφή για την Αγγλία στο ματς, μια ατομική ενέργεια του Στάριτζ τον έβαλε στην περιοχή του Μουσλέρα για να βγάλει παράλληλη μπαλιά στον Ρούνεϊ που έστειλε την μπάλια στα δίχτυα. ΤΟ 1-1 ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠ’ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ “ΣΦΑΓΗ” ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

Αγγλία – Ουρουγουάη 0-1 στο 65′: Δεν καταφέρνει να απειλήσει μέχρι στιγμής η Αγγλία η οποία πέρασε τον Μπάρκλεϋ αλλαγή στη θέση του Ρ. Στέρλινγκ. Άμυνα για σεμινάριο από τους Ουρουγουανούς που παίζουν με το …μαχαίρι στο στόμα.

Αγγλία – Ουρουγουάη 0-1 στο 50′

Αγγλία – Ουρουγουάη 0-1 στο ΗΜΙΧΡΟΝΟ - Το γκολ του Λουις Σουάρες χωρίζει τις δύο ομάδες στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία που του παρουσιάστηκε στον αγώνα. Με αυτό το σκορ οι Άγγλοι πάνε σπίτι τους. Συναρπαστικό το πάθος των δύο ομάδων στο πρώτο μέρος.

ΓΚΟΛ Ο ΛΟΥΙΣ ΣΟΥΑΡΕΣ! Αγγλία – Ουρουγουάη 0-1 στο 38′- Καρφωτή κεφαλιά του άσσου της Λίβερπουλ από σέντρα του Καβάνι δίνει το προβάδισμα στους λατινοαμερικάνους. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΕΔΩ

Αγγλία – Ουρουγουάη 0-0 στο 30′: Ισορροπημένος ο αγώνας χωρίς σπουδαίες ευκαιρίες. Με στημένες φάσεις προσπαθεί να απειλήσει η ομάδα του Ρ. Χότζσον. Στο δοκάρι η κεφαλιά του Γ. Ρούνει.

Αγγλία – Ουρουγουάη 0-0 στο 15′: Καλύτερα ξεκίνησαν οι Άγγλοι που παρά λίγο να προηγηθούν με φάουλ που εκτέλεσε ο Γ. Ρούνεϊ.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑΔΙΔΑΜΕ:

Εκτός του μεγάλου ματς ΕλλάδαΙαπωνία και του άλλου αγώνα του Ομίλου μας, Κολομβία – Ακτή Ελεφαντοστού, στο πρόγραμμα της Πέμπτης ξεχωρίζει το ντέρμπι “όλα ή τίποτα” ανάμεσα στην Αγγλία και την Ουρουγουάη. Και οι δύο ομάδες θέλουν νίκη για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση μετά τις ήττες στην πρεμιέρα. Όποιος από τους δύο χάσει αποχαιρετά την Βραζιλία.

ΦΟΥΛ ΟΜΑΔΑ Η ΑΓΓΛΙΑ

Τα «τρία λιοντάρια» βρίσκονται στο Σάο Πάολο από το απόγευμα της Τετάρτης και το βράδυ, έκαναν την τελευταία τους προπόνηση πριν από το σημερινό παιχνίδι με τους Ουρουγουανούς.

Ο Ρόι Χότζον, είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται στην «Arena Corinthians», με τον Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν να έχει τετ-α-τετ μαζί του και να τον ενημερώνει πως είναι έτοιμος να προσφέρει, αν του ζητηθεί. Βέβαια, από τη στιγμή που ο προπονητής του θεωρεί ότι η συμμετοχή του εμπεριέχει ρίσκο, τότε θα πρέπει να περιμένουμε για την απόφαση που θα πάρει.

«Το γεγονός πως δεν έχει τόση ζέστη, όπως αυτή που αντιμετωπίσαμε στο πρώτο παιχνίδι με την Ιταλία στο Μανάους, είναι πολύ θετικό. Η Ουρουγουάη έχει παίκτες που αγωνίζονται στην Ευρώπη και η βροχή δεν θα επηρεάσει καμία από τις δύο ομάδες» είπε ο ομοσπονδιακός κόουτς της Αγγλίας, που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ετοιμάζεται να επαναφέρει τον Γουέιν Ρούνεϊ στη θέση πίσω από τον επιθετικό και όχι στην πτέρυγα, όπως τον είδαμε στην αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου κόντρα στη «σκουάντρα ατζούρα».

ΧΩΡΙΑ ΛΟΥΓΚΑΝΟ Η ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΜΕΣΑ Ο ΣΟΥΑΡΕΣ

Ο αρχηγός της Ουρουγουάης, Ντιέγκο Λουγκάνο, θα απουσιάσει από το κρίσιμο ματς της Ουρουγουάης με την Αγγλία, την Πέμπτη, λόγω τραυματισμού στο αριστερό γόνατο.

Ο 33χρονος αμυντικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα και ο προπονητής, Οσκαρ Ταμπάρες, αναγκάστηκε να τον αποκλείσει από την αποστολή. Κατά πάσα πιθανότητα πάντως, θα τον έχει στην ομάδα στο τελευταίο ματς της φάσης των ομίλων, κόντρα στην Ιταλία.

«Παρών» στο πολύ μεγάλο παιχνίδι θα δηλώσει όπως φαίνεται ο Λουίς Σουάρες.

Ο στράικερ της Λίβερπουλ είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί και έτσι αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα της εθνικής Ουρουγουάης για την αναμέτρηση κόντρα στην Αγγλία.

Original article: ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014: ΑΓΓΛΙΑ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 1-2 (Τελικό) – Ο ΣΟΥΑΡΕΣ “ΕΣΚΙΣΕ” ΤΑ …ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ! [VIDEO].

Keywords
Τυχαία Θέματα