Μίμης Ανδρουλάκης: “Τσιριμπίμ τσιριμπόμ” η διαπραγμάτευση Στουρνάρα – Πάνε την ΧΑ στο 10%

Στον υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα επιτέθηκε σήμερα ο κ. Μίμης Ανδρουλάκης που όπως είπε κάνει διαπραγμάτευση «τσιριμπίμ-τσιριμπόμ».

Συγκεκριμένα, ο κ. Ανδρουλάκης ο οποίος έχει αναλάβει το έργο του εισηγητή για τον προϋπολογισμό εκ μέρους της νεοσύστατης ΚΟ των 11 ανεξάρτητων βουλευτών μίλησε για τη συνομιλία που είχε με τον υπουργό όπου του εξήγησε πως «ακόμα και ο Βαρβαρέσος την δεκαετία του ’30 της μεγάλης κρίσης είχε εθνικό σχέδιο για να την σκαπουλάρουμε από την κρίση

και τα κατάφερε».

«Νευρίασε ο Γιάννης με αυτά που του έλεγα και μου ξεστόμισε: “ποιο σχέδιο ανασυγκρότησης, αφού έχουμε το Μνημόνιο”», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αμέσως μετά απευθυνόμενος στα υπουργικά έδρανα (σ.σ. αν και ο κ. Στουρνάρας απουσίαζε) τόνισε « Ξέχασες ρε Γιάννη τις ρίζες σου τις κρητικές και είσαι σαν καλαμιά στον κάμπο και λογοφέρνεις ακόμα και με τον έρμο τον Μαριά».

Στη συνέχεια, για success story διερωτήθηκε: «Ποιος το σκέφτηκε; Ο Στουρνάρας ή οι μεγαλοφυείς του Μ. Μαξίμου; Μαυρίσατε την ΕΡΤ. Η άλλη μεγαλοφυής διαχείριση είναι αυτή με την Χρυσή Αυγή που την πάτε στο 10%».

Original article: Μίμης Ανδρουλάκης: “Τσιριμπίμ τσιριμπόμ” η διαπραγμάτευση Στουρνάρα – Πάνε την ΧΑ στο 10%.

Keywords
Τυχαία Θέματα