Τι είπε ο Θέμος για τη σύλληψη του Π.Κωστόπουλου στον Λιάγκα και τη Σκορδά

«Αυτή τη στιγμή που κάνουμε εκπομπή, σε μια απέναντι εκπομπή ο Κωστόπουλος παραδόθηκε για χρέη στο δημόσιο. Αυτό είναι καθημερινό. Φαντάζομαι θα πάει μέσα, θα βγει έτσι κι αλλιώς», είπε ο Θέμος Αναστασιάδης, καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

«Αλλά εγώ τώρα», συνέχισε ο Θέμος Αναστασιάδης,

«επειδή ξέρω ότι η μισή Ελλάδα χαίρεται και η άλλη μισή στεναχωριέται, το μυαλό μου δεν πάει στον ίδιο ο οποίος στο κάτω – κάτω, ο οποίος όπως εγώ και εσύ και κάποιος άλλος έχει κάνει την πορεία του, πληρώνει τα λάθη του. Έρχονται και τα ζόρια στη ζωή, έρχονται και οι άσχημες μέρες, πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε. Εμένα το μυαλό μου πάει πιο πολύ στους δικούς του και να πω και ένα μπράβο στην γυναίκα του, η οποία κάθεται εκεί και ποιος ξέρει τι τραβάει η ψυχή της. Νιώθω την υποχρέωση να το πω και συγγνώμη που είμαστε σε διαφορετικό κανάλι, αλλά αυτές είναι οι ανθρώπινες στιγμές. Δηλαδή άμα μάθεις ότι ο άλλος είναι άρρωστος, τι θα πεις; Καλά να πάθει;».

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε το Θέμο Αναστασιάδη αν ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε καλά που ανέλαβε πρωινή εκπομπή, ο Θέμος απάντησε: «Επειδή τον ξέρω, παλιά ήμασταν φίλοι, τώρα δεν είμαστε, είμαι σίγουρος ότι θα ήταν το τελευταίο που θα ήθελε να κάνει στη ζωή του, που πάει να πει ότι ο άνθρωπος αναγκάστηκε να το κάνει, τον έφεραν οι καταστάσεις, πώς να το κάνουμε; Δε θα έκανες και εσύ τα πάντα; Ο Κωστόπουλος ήταν σε άλλη φάση, ο άνθρωπος είχε τα περιοδικά του – καλά ή κακά δεν μας ενδιαφέρει -, χρεοκόπησε… Ήταν μια επιλογή που φαντάζομαι την έκανε αναγκαστικά. Ήταν για να κάνει κάτι άλλο, τις βραδινές εκπομπές, τέτοια πράγματα…».

«Τι θέματα θα του βρούνε του Κωστόπουλου δεν ξέρω, ένα ξέρω και μπορώ να το καταθέσω με 300%. Γίνεται επιλεκτική απονομή δικαιοσύνης. Δικαιοσύνη όχι συγγνώμη, αυτό είναι στο μετέπειτα στάδιο, επιλεκτικές προσαγωγές, επιλεκτικές συλλήψεις. Υπάρχει κατάλογος, τους ξέρουν τους καταλόγους, τους έχουν δημοσιεύσει, υπάρχουν πρόσωπα με τεράστιες περιουσίες, τους οποίους δεν τους αγγίζουν εσκεμμένα και ψάχνουν να βρούνε ποιον θα έρθει στην πιο αδύναμη φάση, όπως περιήλθε τώρα ο Κωστόπουλος και να πάνε να τον πιάσουνε. Και έχω πολύ συγκεκριμένα παραδείγματα και μπορώ να τα πω και αυτοί που κάνουν όλες αυτές τις παραγγελίες…», είπε και συνέχισε: «Από όλη τη λίστα Λαγκάρντ, τη γυναίκα του Γιάννου βρήκανε! Όλοι ξέρουμε ποιοι είναι στη λίστα, είναι μεγαλοεπιχειρηματίες, είναι άνθρωποι των media, τους έχουνε και τους κοιτάνε. Μη λέμε ό,τι θέλουμε, όταν γίνονται επιλεκτικές, εγώ δεν μπορώ να κάτσω και να σχολιάσω τον Κωστόπουλο, όταν ξέρω ότι έχω ένα κατάλογο με 100 άτομα και αυτοί έχουν επιλέξει αυτόν. Αυτό δεν είναι σύστημα!»

Original article: Τι είπε ο Θέμος για τη σύλληψη του Π.Κωστόπουλου στον Λιάγκα και τη Σκορδά.

Keywords
Τυχαία Θέματα