Μεγάλη κόντρα “Ποτάμι” – Καμμένου με αφορμή τη δήλωσή του για τους Τζιχαντιστές

19:39 7/4/2015 - Πηγή: BankWars
Βολές κατά του Πάνου Καμμένου για τις δηλώσεις του τελευταίου εξαπολύει το Ποτάμι και σε ανακοίνωσή του τονίζει πως «Οι προτροπές των υπουργών στους διαδρόμους της Βουλής προς τους δημοσιογράφους “μην ασχολείσθε με τον Καμμένο” δεν αρκούν για να καθησυχάσουν και την ευρωπαϊκή κοινή γνώμη».

«O κ.Καμμένος αποφάσισε να βομβαρδίζει και την υπόλοιπη Ευρώπη με Τζιχαντιστές.

Την προηγούμενη φορά είχε βομβαρδίσει το Βερολίνο. Ο Πρωθυπουργός έκανε τότε πως δεν άκουσε και δεν απάντησε στο ανάλογο ερώτημα που του έκαναν οι δημοσιογράφοι στην κοινή συνέντευξή του με την Άνγκελα Μέρκελ. Και καλά έκανε. Τώρα όμως, κάποιος από την κυβέρνηση πρέπει να δώσει μια απάντηση», αναφέρει σε ανακοίνωσή του.
«Οι προτροπές των υπουργών στους διαδρόμους της Βουλής προς τους δημοσιογράφους «μην ασχολείσθε με τον Καμμένο» δεν αρκούν για να καθησυχάσουν και την ευρωπαϊκή κοινή γνώμη στην οποία απηύθυνε ο κ.Καμμένος την απειλή του. Οι στιγμές είναι κρίσιμες, η Ελλάδα θέλει συμμάχους και κάποιος πρέπει να σταματήσει όλους αυτούς που παίζουν στα υπουργεία, όπως θα έπαιζαν με το τρενάκι τους», καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα