ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ: Την Κυριακή γιορτάζει η Αθήνα – Το κοινωνικό μήνυμα της Wind – Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου διοργανώνεται για 31η χρονιά ο Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας που είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη και τα παράλληλα αγωνίσματα των 5 και 10 χλμ.

Δεκαπέντε γνωστοί στο ευρύ κοινό Έλληνες, μετά από πρόσκληση της WIND, επίσημου χορηγού του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών

και ονομαστικού χορηγού των αγώνων 5 και 10 χλμ. θα είναι πρεσβευτές της «ΕΛΕΠΑΠ» και της «ΦΛΟΓΑΣ» και θα τρέξουν με τα χρώματα της ομάδας WIND Running Team.

Πρόκειται για τους Εύα Αντωνοπούλου, Ναταλία Δραγούμη, Νίκη Κάρτσωνα, Σία Κοσιώνη, Μαρία Κουσούνη, Μαρία Μπακοδήμου, Μαρία Μπεκατώρου, Αλέξανδρος Παπανδρέου, Νικολέτα Ράλλη, Φώτης Σεργουλόπουλος, Εύη Φραγκάκη καθώς και οι Ολυμπιονίκες του ανσάμπλ στο Σύδνεϋ, Ειρήνη Αϊδινή, Εύα Χριστοδούλου, Χαρά Καρυάμη και Κλέλια Πανταζή.

Με την ενεργό συμμετοχή τους στην WIND Running Team θα στηρίξουν το έργο της «ΕΛΕΠΑΠ» για τα παιδιά με αναπηρία καθώς και της «ΦΛΟΓΑ» για παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες, καθώς για κάθε «πρεσβευτή», η WIND θα προσφέρει στα ιδρύματα το ποσό των 1.000 ευρώ.

Στη διάρκεια εκδήλωσης για την παρουσίαση των πρεσβευτών, ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων WIND, κ. Γιώργος Τσαπρούνης δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή που η WIND ξεκίνησε τη χορηγία του Κλασικού Μαραθώνιου της Αθήνας, θέλησε στον πυρήνα αυτής της χορηγίας να βάλει την κοινωνική προσφορά, ώστε αυτός ο αγώνας να είναι πραγματικά Για Όλους. Ευχαριστούμε θερμά τους πρεσβευτές που αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μας να τρέξουν με τα χρώματα της WIND Running Team για να στηρίξουν τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη. Όλοι μαζί το πρωί της Κυριακής 10 Νοεμβρίου θα βρεθούμε στην εκκίνηση για να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης».

- Η Αντιπρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ κ. Ηρώ Κόβα από την πλευρά της ευχαρίστησε την WIND για τη στήριξή της για δεύτερη χρονιά: «Σας ευχαριστώ θερμά. Πιστεύω ότι έχουμε κάνει ένα συμβόλαιο ζωής μαζί. Ευχαριστούμε πολύ τους πρεσβευτές μας και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους. Όλη αυτή η ενέργεια του Μαραθώνιου μας δίνει πολύ δύναμη και βοηθάει τα παιδάκια μας. Έχουμε 1500 παιδιά σε όλη την Ελλάδα, 200 εργαζομένους επιστημονικά εκπαιδευμένους και έχουμε ανάγκη κάθε έναν από εσάς».

- Η Πρόεδρος της «ΦΛΟΓΑ» κ. Μαρία Τρυφωνίδου παρευρέθηκε στην εκδήλωση και δήλωσε: «Ευχαριστώ ιδιαίτερα την WIND. Εκτός από την οικονομική υποστήριξη που έχουμε, μας δίνεται η δυνατότητα να προβάλουμε τη ΦΛΟΓΑ και το έργο της κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας. Η ΦΛΟΓΑ ασχολείται με το παιδί με καρκίνο και τις ανάγκες του και η αρωγή που μας προσφέρετε είναι πολύτιμη».

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον Μαραθώνιο

Απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός οχήματος, με εξαίρεση τα οχήματα της διοργάνωσης τμηματικά κατά μήκος της Μαραθώνιας Διαδρομής ως εξής :

Α. Και τα δύο ρεύματα της Λεωφ. Μαραθώνος και στο τμήμα από το χώρο εκκίνησης του Μαραθωνίου μέχρι την Αγία Μαρίνα για το χρονικό διάστημα από 07.00 έως 11.50. Στον τομέα αυτό συμπεριλαμβάνεται και η οδός Μαραθωνομάχων (είσοδος, έξοδος και περιφερειακή οδός του Τύμβου Μαραθώνα).

Β. Και τα δύο ρεύματα της Λεωφ. Μαραθώνος και στο τμήμα από την Αγία Μαρίνα έως το Πικέρμι, οδός Βλεπύρου και Αγ. Χριστοφόρου για το χρονικό διάστημα από 08.00 έως 13.30.

Γ. Και τα δύο ρεύματα της Λεωφ. Μαραθώνος και στο τμήμα από το Πικέρμι έως το Σταυρό (Λεωφ. Λαυρίου) για το χρονικό διάστημα από 08.30΄ έως 15.10΄.

Δ. Και στα δύο ρεύματα της Λεωφ. Μεσογείων και στο τμήμα από το Σταυρό (Λ. Λαυρίου) έως την Εθνική Άμυνα για το χρονικό διάστημα από 09.00΄ έως 17.05΄. Προσοχή στο λεωφορειόδρομο θα μπορούν να κινούνται μόνο τα οχήματα άμεσης-έκτακτης ανάγκης προς τα Νοσοκομεία.

Ε. Και τα δύο ρεύματα των οδών Λεωφ. Μεσογείων (στο τμήμα από την Εθνική Άμυνα μέχρι τον Πύργο Αθηνών), Φειδιππίδου (Λεωφ. Κηφισίας έως Μιχαλακοπούλου), Λεωφ. Βασ. Σοφίας (στο τμήμα από τον κόμβο Λεωφ. Κηφισίας – Αλεξάνδρας μέχρι το Χίλτον) για το χρονικό διάστημα από 07.45΄ έως 17.30΄. .
ΣΤ. Λεωφόρος Αμαλίας και στα 2 ρεύματα (από τη Βουλή των Ελλήνων μέχρι αρχές Λεωφ. Συγγρού) από 05.00΄ έως 11.00΄ και Λεωφ. Βασ. Σοφίας και στα δύο ρεύματα από Πανεπιστημίου μέχρι Λεωφ. Αλεξάνδρας για το χρονικό διάστημα από 07.30΄ έως 17.30΄.

Original article: ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ: Την Κυριακή γιορτάζει η Αθήνα – Το κοινωνικό μήνυμα της Wind – Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα