Λ.Κηφισίας: Για έργο 60 μέτρων ταλαιπωρούν χιλιάδες Αθηναίους…

Σε λεωφόρος ταλαιπωρίας εχει μετατραπεί το τελευταίο διάστημα για τους οδηγούς η λεωφόρος Κηφισίας. Εδω και περίπου πέντε μήνες τα έργα που πραγματοποιούνται σε ενα κομμάτι μόλις 60 μέτρων της κεντρικής οδικής αρτηρίας της πρωτεύουσας έχουν μετατρέψει τη ζωή των κατοίκων σε …κόλαση, καθώς χιλιάδες από αυτούς χρειάζονται σε κάποιες περιπτώσεις έως και μισή ώρα επιπλέον για να μεταβούν στις δουλειές τους.

Μποτιλιαρίσματα που σε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας φτάνουν έως και τα τρία χιλιόμετρα και άνδρες της τροχαίας να υπερβάλλουν εαυτούς προκειμενου να βοηθήσουν στο «Γολγοθά»

των οδηγών. Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα από το ύψος του Ψυχικού έως και την οδό Πανόρμου και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τα οποία – αν κι έχουν στην αποκλειστική τους χρήση τους λεωφορειόδρομους – κινούνται με ταχύτητα…χελώνας. Οσο κι αν φαίνεται απίστευτο αυτή είναι η εικόνα που αντικρίζουν και βιώνουν καθημερινά χιλιάδες Αθηναίοι οι οποίοι χρησιμοποιούν τη λεωφόρο Κηφισίας προκειμένου να μεταβούν στους επαγγελματικούς χώρους ή σε κάποια άλλη υποχρέωση τους.

Κι όλα αυτά γιατί ένα σημείο της αριστερής λωρίδας της κεντρικής οδικής αρτηρίας της πρωτεύουσας στο ρεύμα προς το κέντρο της Αθήνας παραμένει κλειστό εξαιτίας έργων που πραγματοποιούνται από το ΔΕΔΔΗΕ. Λιγό μετά την Πανόρμου ένα κομμάτι της λεωφόρου Κηφισίας μήκους 60 μέτρων έχει περιφραχθεί και εντός αυτού ειδικά συνεργεία προσπαθούν να φέρουν εις πέρας το έργο που τους ανατέθηκε.

Οι εργασίες ξεκίνησαν το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου και όπως φαίνεται θα ταλαιπωρήσουν τους οδηγούς μέχρι και τα τέλη Νοεμβρίου.

Protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα