Κρύο και βροχή στα Θεοφάνεια

00:37 6/1/2014 - Πηγή: BankWars

Κρύο, βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, περιμένουμε τη Δευτέρα, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Σύμφωνα με την ΕΜΥ τα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να ξεκινήσουν από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας και από τα δυτικά

Προβλέπονται βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, στο Ιόνιο, στη Δυτική Στερεά, στη Δυτική και Νότια Πελοπόννησο και πιθανόν στην Ήπειρο.

Από τις

μεσημβρινές ώρες, τα έντονα φαινόμενα, βαθμιαία θα επεκταθούν στην υπόλοιπη Πελοπόννησο, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και πιθανόν στην Ανατολική Στερεά. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από τις απογευματινές ώρες και από τα βορειοδυτικά.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες, κυρίως μετά το μεσημέρι, αναμένονται τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ μέτριοι νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό.

Θεσσαλονίκη
Παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών κυρίως στα δυτικά, και περιορισμένη τοπικά ορατότητα είναι η πρόγνωση για τον καιρό στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς.

Original article: Κρύο και βροχή στα Θεοφάνεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα