Κουκουλοφόροι, επεισόδια και ζημιές στην πορεία για τη μνήμη του Π.Φύσσα

Επεισόδια με μολότοφ και ζημιές σε καταστήματα της οδού Σαλαμίνος σημειώθηκαν από ομάδα νεαρών κατά τη διάρκεια της πορείας στη μνήμη του Παύλου Φύσσα. Η πορεία ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα με αντιφασιστικά συνθήματα και οι δεκάδες συγκεντρωμένοι κατευθύνονταν προς την πλατεία Παγκόσμιας Ειρήνης στο Κορυδαλλό.

Δεκάδες βιτρίνες καταστημάτων έσπασαν καθώς κουκουλοφόροι πετούσαν πέτρες και άλλα αντικείμενα ενώ έβαλαν και φωτιά σε κάδους. Στιγμές αγωνίας έζησαν οι περίπου 60 επιβάτες λεωφορείου της ΕΘΕΛ

που εγκλωβίστηκε ανάμεσα στα οδοφράγματα με αγνώστους να σπάνε ένα από τα τζάμια του οχήματος, ενώ άγνωστοι έκαναν πλιάτσικο και σε ταμεία του σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος.

Το παρών στην πορεία μνήμης έδωσε και ο πατέρας του 27χρονου Πακιστανού Λουκμαν Σεχζάντ φορώντας ένα πακιστανικό μαντήλι. Ο γιος του είχε δολοφονηθεί από τον Δ. Λιακόπουλο και τον Χρ. Στεργιόπουλο το βράδυ της 17ης Ιανουαρίου του 2013 στα Κάτω Πετράλωνα.

Επεισόδια σημειώθηκαν και στο κέντρο της Πάτρας, κατά τη διάρκεια της αντιφασιστικής πορείας στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, όπως και στη Μυτιλήνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα