Στην Eurobank η Proton Bank – «Κληρώνει» αύριο για Τ.Τ

(upd)Την πώληση της Proton Bank στη Eurobank αποφάσισε το Γενικό Συμβούλιο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ).

Η επίσημη ανακοίνωση του ΤΧΣ

Σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013, το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) ολοκλήρωσε τη διαγωνιστική διαδικασία για την πώληση της Νέας Proton Bank και αποφάσισε να προχωρήσει με την πώληση της Νέας Proton Bank στην Eurobank.

Το

ΤΧΣ και η Eurobank θα συνεργαστούν με στόχο να υπογραφεί δεσμευτική συμφωνία τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013.

Στη διαγωνιστική διαδικασία, πέραν της Eurobank έλαβαν μέρος και χρηματοοικονομικοί επενδυτές, ωστόσο μόνο η Eurobank κατέθεσε δεσμευτική προσφορά συμβατή με τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού.

Η Rothschild ενεργεί ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος του ΤΧΣ για την εν λόγω συναλλαγή.

Αναβολή για Τ.Τ. – Αύριο οι αποφάσειςΑύριο αναμένεται να ληφθεί η απόφαση για την πώληση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, μετά την αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα, συνεδρίασης του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ), για το θέμα.

Οι φήμες περί αναβολής της συνεδρίασης λόγω καθυστέρησης από τη σύμβουλο Goldman Sachs, στην αποστολή της αξιολόγησης των προσφορών που κατέθεσαν οι ενδιαφερόμενες τράπεζες για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, φαίνεται πως δεν ισχύουν.

Επίσης δεν ισχύουν οι πληροφορίες περί εισήγησης της διευθύνουσας συμβούλου του ΤΧΣ, κ. Σακελλαρίου, για ακύρωση του διαγωνισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα