Κλειστό το κέντρο

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα συλλαλητήρια αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας, με τους περισσότερους δρόμους να είναι κλειστοί. Οι ΓΣΕΕΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ αντιδρούν στα μέτρα περικοπών και στις αλλαγές στα εργασιακά κηρύσσοντας 24ωρη απεργία. Πως κινούνται τα μέσα μεταφοράς.

Ισχυρή

είναι η αστυνομική δύναμη έξω από τη Βουλή, με το φράχτη τα σιδερένια κιγκλιδώματα να είναι σταθερές…αξίες σε κάθε διαδήλωση. Στη Θεσσαλονίκη η απεργιακή συγκέντρωση πραγματοποιείται έξω από το κτίριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης

Ειδικότερα, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ πραγματοποιούν συγκέντρωση στο Πεδίον του Αρεως και το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει πορεία από την Ομόνοια προς το Σύνταγμα.

Ποιοι απεργούν

Οι δικηγόροι πραγματοποιούν τριήμερη πανελλαδική αποχή από την Τετάρτη έως την Παρασκευή, μετά από απόφαση των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας. Στην απεργία συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στις τράπεζες.

Κλειστά είναι τα εμπορικά καταστήματα. Η ΓΣΕΒΕΕ (Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος) συμμετέχει στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις, η οποία καλεί όλους να κλείσουν τις επιχειρήσεις και καταστήματά τους. Κλειστά και τα περίπτερα, όπου η συγκέντρωσή τους έγινε στις 12:00 στην πλατεία Κοραή.

Μέσα Μεταφοράς

Στην Αττική κυκλοφορούν καθόλου τα τρόλεϊ και οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού, ενώ λειτουργούν κανονικά από τις 9 το πρωί το Μετρό, ο ΗΣΑΠ και το Τραμ . Τα λεωφορεία κυκλοφορούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ δεν θα κυκλοφορήσουν από τις 08.00 έως τις 5 το απόγευμα τα ταξί.

Κλειστοί είναι οι σταθμοί «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο», ενώ οι συρμοί του Μετρό θα κινούνται μέχρι το σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» και δεν θα δεν θα φτάνουν στο αεροδρόμιο.

Στη Θεσσαλονίκη τα ταξί δεν θα κυκλοφορήσουν καθόλου, ενώ τα λεωφορεία του

σχετικά άρθραΟι παιδόφιλοι έχουν πλοκάμια σε όλη την ΕλλάδαΕπιμένει ανοδικά το Χρηματιστήριο«Όχι» στα εργασιακά απο Βενιζέλο και ΚουβέληΕύσημα Mέρκελ στην ΕλλάδαStandard & Poor΄s: Υποβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης της Εθνικής ΤράπεζαςΤο Νοέμβριο η λύσηΠρόταση ΕΣΕΕ-ΓΣΕΒΕΕ για να ζήσει ο ΕΟΠΥΥΣτα φθηνά ανώνυμα γενόσημα επιμένει η τρόικα – Περικοπές 950 εκατ. Ευρώ στην ΥγείαΟ Πρωθυπουργός αισιοδοξεί…Κέρδη για τη Wall Street
Keywords
Τυχαία Θέματα