Κινδυνεύει η ζωή της Αμερικανίδας που χτυπήθηκε από το βαρελότο στη Σαντορίνη – Έλληνας χάνει το μάτι του – Δύο συλλήψεις

Μάχη για τη ζωή της δίνει η Αμερικανίδα τουρίστρια που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, ενώ ακόμη δύο Αμερικανοί τουρίστες τραυματίστηκαν από έκρηξη βαρελότου που πέταξε ασυνείδητος μέσα στον κόσμο λίγο μετά το «Χριστός Ανέστη» σε εκκλησία στην Οία.

Ως δράστες συνελήφθησαν δύο Έλληνες ηλικίας 34 και 23 ετών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών από έκρηξη

και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Ο 34χρονος κι ο 23χρονος αρνούνται πως ήταν αυτοί που πέταξαν το συγκεκριμένο βαρελότο, αν και παραδέχονται πως πετούσαν κροτίδες στην περιοχή. Ωστόσο, υπάρχουν καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων στην αστυνομία, που αναγνωρίζουν τους δυο συλληφθέντες ως δράστες. Ο υπάλληλος του Δήμου και ο ιδιωτικός υπάλληλος που έχουν συλληφθεί αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Η αμερικανίδα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με τους γιατρούς να εκτιμούν ότι η κατάστασή της είναι σοβαρή, καθώς εκτός από τα τραύματα στην κοιλιακή χώρα φέρει και εγκαύματα σε μέρη του σώματός της. Σε πρώτη εκτίμηση πάντως, οι γιατροί δηλώνουν αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της.

Στο ίδιο νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί και νοσηλεύονται και άλλα τρία άτομα, δύο Αμερικανοί και ένας 50χρονος Έλληνας επιχειρηματίας που επίσης τραυματίστηκαν Μάλιστα, ο 50χρονος Έλληνας κινδυνεύει να χάσει το μάτι του.

Original article: Κινδυνεύει η ζωή της Αμερικανίδας που χτυπήθηκε από το βαρελότο στη Σαντορίνη – Έλληνας χάνει το μάτι του – Δύο συλλήψεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα