ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑ: Μπαράζ προστίμων ύψους 63.500 ευρώ

Πρόστιμα ύψους 63.500 ευρώ επέβαλε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Συγκεκριμένα:

-Επέβαλε πρόστιμο 20.000 ευρώ στην « RIDENCO», γιατί δεν κατάρτισε σύμφωνα με τα ΔΛΠ/ΔΠΧΑ τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2011.

-Επέβαλε πρόστιμο 15.000 ευρώ στην «ΙΜΠΕΡΙΟ – ΑΡΓΩ», γιατί δεν συνέταξε σύμφωνα με τα ΔΛΠ/ΔΠΧΑ την ετήσια οικονομική Έκθεση της χρήσης 2011.

-Επέβαλε πρόστιμο 7.000 ευρώ στην «ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.», γιατί δεν δημοσιοποίησε εντός της νόμιμης προθεσμίας τις ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις της περιόδου που έληξε την 31.3.2013.

-Επέβαλε συνολικό πρόστιμο

6.000 ευρώ στην «INTERFISH.», γιατί δεν κατάρτισε σύμφωνα με τα ΔΛΠ/ΔΠΧΑ τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2011 και δεν δημοσιοποίησε εντός της νόμιμης προθεσμίας των τριμηνιαίων οικονομικών καταστάσεων της περιόδου που έληξε την 31.3.2012, καθώς και των στοιχείων και πληροφοριών που προκύπτουν από αυτές.

-Επέβαλε πρόστιμο 5.000 ευρώ στην «Γενική Τράπεζα» γιατί δεν προέβαινε σε ενημέρωση επενδυτών.

-Επέβαλε πρόστιμο 4.500 ευρώ «LAZARD FRERES GESTION S.A.S., μέτοχο της «Ηλεκτρονική Αθηνών Α.Ε.», γιατί ανήγγειλε εκπρόθεσμα σημαντική μεταβολή συμμετοχής της στην εταιρεία.

-Επέβαλε πρόστιμο 3.000 ευρώ στην «ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ Α.Ε.Γ.Ε.», γιατί δεν κατάρτισε σύμφωνα με τα ΔΛΠ/ΔΠΧΑ τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2011.

- Επέβαλε πρόστιμο 3.000 ευρώ στην «ΒNP PARIBAS SEC SERVICES» για παραβάσεις διατάξεων της απόφασης 3/304/2004 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (Κανονισμός Λειτουργίας Σ.Α.Τ.).

Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς:

-Ενέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρείας «SATO Α.Ε.» για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην κατηγορία «Επιτήρησης» του Χ.Α. των νέων κοινών ονομαστικών μετοχών μέσω αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης και κεφαλαιοποίηση υποχρεώσεων προς Τράπεζες και με καταβολή μετρητών από την εταιρεία «HELCY HOLDINGS LIMITED».

-Παρείχε στην εταιρεία «ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ» άδεια για τη διενέργεια δημόσιας προσφοράς μέσω αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου.

Original article: ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑ: Μπαράζ προστίμων ύψους 63.500 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα