Ηλεκτρικό ρεύμα από την PROTERGIA μέσω των καταστημάτων Cosmote και “Γερμανός” από τον Ιούλιο

01:33 1/7/2016 - Πηγή: BankWars

Δύο από τους μεγαλύτερους ομίλους της χώρας, ο Όμιλος ΟΤΕ και ο Όμιλος ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, εγκαινιάζουν μία στρατηγική συνεργασία στο χώρο της λιανικής αγοράς.

Από το δίκτυο καταστημάτων COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα διατίθενται ανταγωνιστικά προϊόντα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος της PROTERGIA για ιδιώτες και επαγγελματίες.

Τα προϊόντα της PROTERGIA θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα μέσα στον Ιούλιο.

Η PROTERGIA ενισχύει το δίκτυο σημείων πώλησης και προώθησης των προϊόντων της, καθώς θα διατίθενται σε κάθε γωνία της Ελλάδας μέσα από περισσότερα από 450 καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Με βάση τα στοιχεία Μαΐου, το μερίδιο της Protergia στην αγορά λιανικής ανέρχεται σε 2,22% έναντι 1,02% του Δεκεμβρίου 2015.

Η Protergia είναι ο μεγαλύτερος ιδιώτης παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα. Διαθέτει ένα ενεργειακό χαρτοφυλάκιο δυναμικότητας άνω των 1.200 μεγαβάτ που ξεπερνά το 10% του εγκατεστημένου συμβατικού παραγωγικού δυναμικού της χώρας.

Ως παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας, με ιδιωτικές επενδύσεις σε εργοστάσια υψηλής τεχνολογίας, η Protergia διαθέτει βαθιά γνώση της αγοράς ηλεκτρισμού, ενώ υλοποιεί συνεχώς φιλικές προς το περιβάλλον επενδύσεις, προσφέροντας στην ελληνική οικονομία και στην απασχόληση.

“Η μακρά εμπειρία του Ομίλου ΟΤΕ στη διάθεση ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών, σε συνδυασμό με τη βαθιά γνώση της ενεργειακής αγοράς και την πολυετή επιτυχημένη δραστηριοποίηση της PROTERGIA του Ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, αποτελούν εγγύηση για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών που θα καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών για ηλεκτρική ενέργεια”. αναφέρεται στην ανακοίνωση συνεργασίας των δύο Ομίλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα