Η συμμορία των Ρομά είχε και τον …κοσμικό της επιχειρηματία;

Σοκ στην κοσμική Αθήνα προκαλεί η σύλληψη του γνωστού επιχειρηματία Αλέξανδρου Αγγλούπα με την κατηγορία της συμμετοχής στη συμμορία των ρομά που έβαζε στο στόχαστρό της επωνύμους, όπως την Άννα Βίσση.

Ο ρόλος του Αλέξανδρου Αγγλούπα, που έχει οδηγηθεί μαζί με τους άλλους συλληφθέντες στον ανακριτή, δεν έχει διακριβωθεί ακόμη απολύτως: Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται τόσο ότι έδινε πληροφορίες στα μέλη του κυκλώματος,

όσο και ότι στα χέρια του κατέληγαν ορισμένα από τα κλοπιμαία.

Ο Αγγλούπας είχε απασχολήσει παλαιότερα σε υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της Γωγώς Φαρμάκη, αδελφής της τότε φίλης του Όλγας Φαρμάκη. Ο συλληφθείς , όταν έπεσε στα χέρια των αστυνομικών είχε πάνω του μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ποιός είναι ο Αλέξανδρος Αγγλούπας

Ο Αλέξανδρος Αγγλούπας οδηγούσε πανάκριβα αυτοκίνητα. Είχε πάντα το πρώτο τραπέζι πίστα στα μπουζούκια και την πρώτη ξαπλώστρα – κύμα στα κοσμικά beach bars. Ξόδευε αλόγιστα. Συνόδευε πανέμορφες γυναίκες. Φιγουράριζε στις κοσμικές στήλες των περιοδικών. Κυκλοφορούσε οπλισμένος.

Αυτή είναι πάνω κάτω και μέσα σε έξι προτάσεις η ζωή Αλέξανδρου Αγγλούπα, ο οποίος συννελήφθη απο τιςΑρχές καθώς κατηγορείται ότι είναι μέλος του κυκλώματος των Ρομά που εξάρθρωσε η Αστυνομία.
Ένας μπον βιβερ με κοντέρ καταγραφής απεριόριστων χιλιομέτρων στις νυχτερινές πίστες. Με αδυναμία στους λουλουδοπόλεμους, στις όμορφες γυναίκες, στα supercars.

Ως γιος ιδιοκτήτη γνωστών εταιριών γυναικείας ένδυσης η σύναψη σχέσεων με καλλονές από το χώρο του θεάματος ήρθε ως φυσικό επακόλουθο. Από την Γιάννα Νταρίλη και την Εύα Μιλλή μέχρι την Σάσα Μπάστα και την μοιραία όπως αποδείχθηκε σχέση του με την Όλγα Φαρμάκη που λίγο έλειψε να κοστίσει την ζωή της αδερφής της, Γωγώς Φαρμάκη στην πιο απίστευτη και ανατρεπτική ιστορία της ελληνικής σόουμπιζ.

protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα