Γόνος πασίγνωστης οικογένειας της Αθήνας εμπλέκεται στην συμμορία των Ρομά

Xωρίς να αποκαλύπτουν την ταυτότητα του κακομαθημένου νεαρού γόνου γνωστής οικογένειας της Αθήνας, οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν μιλάνε για επώνυμο με παρελθόν απόπειρας ανθρωποκτονίας. Την αποκάλυψη για την σύλληψη του γόνου γνωστής οικογένειας που φέρεται να είναι ο αρχηγός των Ρομά που ξάφρισαν τη Βίσση και πολλές άλλες

βίλες επωνύμων κάνει ο πάντα αποκαλυπτικός ρεπόρτερ του Πρώτου Θέματος Φρίξος Δρακοντίδης.

Ο νεαρός γόνος κυκλοφορεί στα νότια προάστια με πολυτελή και γρήγορα αυτοκίητα, συνηθίζει να οπλοφορεί, να συχνάζει πρώτο τραπέζι πίστα στα μπουζούκια και να ραίνει μα νυχτολούλουδα τους καλλιτέχνες. Εγινε-σύμφωνα με τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν-γνωστός σαν ο “γιος του πατέρα του”.

Ο νεαρός συνελήφθη ξημερώματα της Τετάρτης έπειτα από προσπάθειες και παρακολούθηση εβδομάδων.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο που συνελήφθη εμφανίζεται πολύ συχνά στις σελίδες των life style περιοδικών-σημειώνει ο Φρίξος στο ρεπορτάζ του-, κυκλοφορεί με επώνυμες κυρίες της σόου μπιζ, ενώ παλαιότερα είχε αναμιχθεί σε υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Ο συλληφθείς που φέρεται να είναι μέλος της συμμορίας των Ρομά, όταν έπεσε στα χέρια των αστυνομικών είχε πάνω του μεγάλο χρηματικό ποσό σε μετρητά. Σύμφωνα με πληροφορίες του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού” οι αστυνομικοί “ακουμπάνε” και έτερο νεαρό με το ίδιο lifestyle o οποίος υπήρξε συνοδός γνωστής τραγουδίστριας και ασχολείται με το λαθρεμπόριο τσιγάρων ώστε να μπορεί να συντηρεί και τα πολυτελή και γρήγορα αυτοκίνητά του.

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν ποιος ακριβώς ήταν ο ρόλος του γνωστού bon viveur στο κύκλωμα των κακοποιών που κατά την αστυνομία ακολουθούσαν μεθόδους που θύμιζαν σιτσιλιάνικη μαφία. Ο εντοπισμός του νεαρού Αθηναίου πιστώνεται στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η οποία είναι αποφασισμένη να συλλάβει όλη την παράνομη και ξεπεσμένη μπουρζουαζία της χώρας.

Εντυπωσιακό πάντως είναι το γεγονός ότι οι αστυνομικοί είναι σφίγγες για τον νεαρό μελαχρινό Αθηναίο γόνο ο οποίος εμπλέκεται με τους Ρομά σε μια συμμορία που παραπαίμπει στο Ocean’s Eleven.

kourdistoportocali.com

Keywords
Τυχαία Θέματα