Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤ.ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ! (VIDEO)

Τη διαγραφή του Στάθη Μπούκουρα από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Η.Κασιδιάρης. Το…πουλόβερ άρχισε να ξηλώνεται και το κόμμα του Ν.Μιχαλολιάκου βρίσκεται σε μεγάλη κρίση…

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης

δήλωσε σχετικά με την διαγραφή Μπούκουρα:”Στον Αγώνα της Χρυσής Αυγής για την Ελλάδα και τους Έλληνες μένουν όσοι μπορούν να πάνε μέχρι το τέλος. Είμαστε πρώτοι στη συνείδηση των Ελλήνων, γι΄ αυτό μας πολεμούν με τόσο βρώμικα μέσα, με δωροδοκίες, απειλές προφυλακίσεων όλων των βουλευτών. Ο Μάιος όμως έρχεται και τότε θα μιλάμε με άλλους όρους με όλους αυτούς που προδίδουν την Ελλάδα“.

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή θέτει εκτός της Κοινοβουλευτικής του Ομάδος τον βουλευτή Μπούκουρα και τον καλεί να παραδώσει την έδρα του στον ελληνικό λαό, όπως έχει δεσμευτεί με τον λόγο της τιμής του. Ο βρώμικος πόλεμος της ανθελληνικής εξουσίας δεν μας πτοεί. Συνεχίζουμε ενωμένοι τον αγώνα μας για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Πολύβιος Ζησιμόπουλος
Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδος
Λαϊκού Συνδέσμου

ΤΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ

Την αποκάλυψη ότι ο προφυλακισμένος βουλευτής Στάθης Μπούκουρας προβληματίζεται αν θα παραμείνει ή όχι στη Χρυσή Αυγή έκανε ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας. Συγκεκριμένα, μετά το χθεσινό σίριαλ «φεύγει δεν φεύγει ο Μπούκουρας από τη ΧΑ», ο κ. Κούγιας μιλώντας σήμερα στον αντ1 είπε χαρακτηριστικά: «Ο πελάτης μου που είναι οικογενειάρχης με τρία παιδιά και φιλήσυχος άνθρωπος, προβληματίζεται αν αξίζει τον κόπο η παραμονή του στη Χρυσή Αυγή να του καταστρέψει τη ζωή».

ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Ψέμα η είδηση που μετέδωσε το Mega του Μπόμπολα για τον Στάθη Μπούκουρα

“Η ψευδής και κακοήθης είδηση που μετέδωσε πριν λίγο το Μέγκα του μεγαλοεργολάβου Μπόμπολα περί ανεξαρτητοποίησης του βουλευτή Μπούκουρα αποδεικνύει τον τρόμο και τον παροξυσμό του συστήματος που έχει μεταχειριστεί κάθε παράνομο μέσο, αλλά δεν μπορεί να περιορίσει την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής”, επισημαίνεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου.

“Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει κατηγορηματικά τα περί ανεξαρτητοποίησης Μπούκουρα και θα προφυλαχθεί με κάθε νόμιμο μέσο από κάθε μελλοντική συκοφαντική επίθεση”.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

Ο δικηγόρος του προφυλακισμένου βουλευτή διαψεύδει την είδηση περί αποχώρησής του από τη Χρυσή Αυγή με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Πληροφορηθήκαμε από τρέιλερ του τηλεοπτικού σταθμού MEGA και από διάφορους πολιτικούς και δικαστικούς συντάκτες ότι κυκλοφορεί η είδηση, ότι δήθεν ο εντολέας του γραφείου μας Ευστάθιος Μπούκουρας απέστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής επιστολή ανεξαρτητοποίησής του.

Η είδηση δεν είναι αληθής. Ο κύριος Μπούκουρας, παρά το ότι αντιμετωπίζει μία αστήρικτη και ανύπαρκτη νομικά κατηγορία και παρά το ότι γίνεται απόπειρα, για να του ασκηθεί δίωξη για μια ανύπαρκτη ουσιαστικά και νομικά κατηγορία της δήθεν διακεκριμένης κατοχής όπλων, γιατί κατείχε, όπως και άλλοι περίπου διακόσιες χιλιάδες Έλληνες, μια κυνηγετική καραμπίνα με νόμιμη άδεια, δεν έχει αποστείλει ποτέ επιστολή ανεξαρτητοποίησής του.

Ο κύριος Μπούκουρας αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια απέναντι στη Δικαιοσύνη αυτές τις άδικες κατηγορίες και είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος θα δικαιωθεί.

Ο κύριος Μπούκουρας, η επί 18 χρόνια σύζυγός του και τα τρία παιδιά του ηλικίας 17, 16 και 3 ετών είναι εγκαταλελειμμένοι από όλους και ο ίδιος ποτέ δεν θα εκμεταλλευόταν την αυριανή διαδικασία ενώπιον της Βουλής, για να αποκομίσει οφέλη.

Τόσο εμείς οι συνήγοροί του όσο και ο ίδιος σεβόμαστε τους Θεσμούς και δεν τους χρησιμοποιούμε, αλλά, το κυριότερο απ’ όλα, δεν τους ταπεινώνουμε» καταλήγει η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑΔΙΔΑΜΕ

Ένας ακόμη βουλευτής, ο Στάθης Μπούκουρας, αποχωρεί από τη Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA. Είναι ο δεύτερος βουλευτής που απομακρύνεται από από τη ΧΑ μετά τον βουλευτή Λάρισας Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο.

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, ο Στάθης Μπούκουρας -ο οποίος είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Ναυπλίου για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης- φέρεται να ζητά να είναι πλέον ανεξάρτητος βουλευτής και να μην μετέχει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής.

Νωρίτερα, ο Στ.Μπούκουρας με δήλωσή του είχε εκφράσει την άρνησή του να μεταχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού προκειμένου να εξεταστεί από την Ειδική Επιτροπή της Βουλής για το θέμα της άρσης ασυλίας.

Στη δήλωσή του ανέφερε: «Διαμαρτύρομαι και δεν επιθυμώ τη μεταγωγή μου στις φυλακές Κορυδαλλού, διότι η κλήση που έλαβα από τον πρόεδρο της ειδικής μόνιμης επιτροπής κοινοβουλευτικής δεοντολογίας κ. Μαρκογιαννάκη, ήταν προκειμένου να μεταχθώ και να εμφανιστώ ως βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου ενώπιον της επιτροπής στην ειδικά καθορισμένη αίθουσα στη βουλή και όχι στις γυναικείες Κορυδαλλού.

»Είμαι βέβαιος ότι οι συνάδελφοί μου δεν θα δεχθούν ποτέ να αρθεί η βουλευτική μου ασυλία γιατί αγαπώ το κυνήγι και πολύ πριν δεχτώ την πρόταση της Χρυσής Αυγής να συνεργαστώ μαζί της και να είμαι υποψήφιος βουλευτής στο Νομό Κορινθίας είχα αγοράσει από τα πιο γνωστά οπλοπωλεία της Αθήνας ένα κυνηγετικό όπλο σαν αυτά τα οποία έχουν οι μισοί τουλάχιστον βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου που κατοικούν και εκλέγονται στην περιφέρεια».

Σημειώνει δε ο κατηγορούμενος βουλευτής, με κεφαλαία γράμματα, ότι για το επίμαχο όπλο η Ελληνική Αστυνομία του έχει χορηγήσει νόμιμη άδεια κατοχής κυνηγετικού όπλου.

Original article: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤ.ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ! (VIDEO).

Keywords
Τυχαία Θέματα