Γεννηματά: Ο Τσίπρας πέρασε την θηλιά στον ελληνικό λαό

«Οι νέες δεσμεύσεις που ο κ. Τσίπρας ανέλαβε, συγκροτούν, μαζί με εκείνες του Γ΄ Μνημονίου, πολύ βαριά “κληρονομιά”, άχθος για τη χώρα. Xωρίς καμία ουσιαστική δέσμευση των εταίρων για την αναγκαία ελάφρυνση του δημόσιου χρέους. Ο κ. Τσίπρας έχει περάσει τη θηλειά στον λαιμό του ελληνικού λαού», ανέφερε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη

Γεννηματά, μιλώντας στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το πολυνομοσχέδιο.

«Κύριε Τσίπρα, δημεύεται η δημόσια περιουσία. Είναι εγκληματικό αυτό που κάνετε. Θα λογοδοτήσετε στον ελληνικό λαό. Είναι τώρα η ώρα να αποφασίσει ο ελληνικός λαός ποιος θα ηγηθεί της προσπάθειας για οριστική έξοδο», προσέθεσε η Φ. Γεννηματά.

Αναφορικά με τη συμφωνία για το Σκοπιανό, η κ. Γεννηματά τόνισε ότι αποτελεί ένα βήμα, «αλλά όχι ολοκληρωμένη λύση». «Η συμφωνία θα μπορούσε να γίνει αποδεκτή μόνο εάν η αναθεώρηση του Συντάγματος των Σκοπίων περιλαμβάνει και την προσαρμογή της εθνικότητας και της γλώσσας σύμφωνα με τη νέα ονομασία. Και μόνο βεβαίως εάν η επιστολή εκ μέρους του ΝΑΤΟ για ένταξη της χώρας στη Συμμαχία σταλεί μετά την ολοκλήρωση όλων όσων έχουν αναλάβει να πράξουν τα Σκόπια για να μη δημιουργηθούν τετελεσμένα για τη χώρα μας» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα