Φραντσέσκα Πασκάλε: Μία 27 χρονη, πρώτη κυρία της Ιταλίας αν εκλεγεί ο Σίλβιο

Μπορεί η Μέρκελ, ο Βεστερβέλε, ο Σουλτς και όλος ο ευρωπαϊκός Βορράς να κάνουν ότι τους περνάει από το χέρι για να μη γίνει Πρωθυπουργός ο Μπερλουσκόνι και μπουν σε κίνδυνο τα προγράμματα λιτότητας και… τιναχθεί όλο το επιθυμητό από αυτούς  ευρωπαικό οικοδόμημα, αλλά… το φιλοθεάμον κοινό, αλλού «βλέπει». Την αρραβωνιαστικιά του Σίλβιο, που θα γίνει πρώτη κυρία της Ιταλίας, σε περίπτωση εκλογής του. Ο λόγος, για την 27 χρονη Φραντσέσκα Πασκάλε  που είναι εδώ και καρό η

επίσημη αγαπημένη του Καβαλιέρε.

Πριν ένα χρόνο η 27χρονη είχε δηλώσει στην «Corriere della Sera» ότι προτιμούσε να μιλήσει για τη σχέση τους «πρώτα εκείνος», χωρίς ωστόσο να κρύψει την αγάπη της για τον Καβαλιέρε λέγοντας πως «είναι αξιολάτρευτος».

Τώρα δεν κρύβεται και φωτογραφίζεται στο πλάι του από το Σαν Σίρο, το κοσμικό εστιατόριο, μέχρι και στο δικαστήριο που εκδικάζεται η υπόθεση Ρούμπι-γκειτ. Η 27χρονη που εξελέγη με 6.000 ψήφους στην περιφέρεια της Νάπολη φυσικά με το PDL, ήταν εκείνη που ίδρυσε την επιτροπή «Σίλβιο μας λείπεις» το 2006 όταν ο Μπερλουσκόνι είχε χάσει από τον Ρομάνο Πρόντι στις εκλογές. Η Πασκάλε όμως δε θα μπορούσε να μην έχει στο παρελθόν της ένα πέρασμα από τον, τόσο αγαπητό για τον Καβαλιέρε, κόσμο του θεάματος. Ετσι για χρόνια εμφανιζόταν στο τηλεοπτικό trash πρόγραμμα «Telecafone» όπου τραγουδούσε χαρακτηριστικά τραγουδάκια με στίχους όπως «αν κατεβάσεις το εσώρουχο ανεβαίνει η τηλεθέαση» και επιδιδόταν σε χορευτικά της εποχής φορώντας συνήθως αποκαλυπτικά ρούχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα