ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: Περιοδεία στη Λάρισα – “Οι πολίτες απαιτούν συνεννόηση και συνεργασία”

Τη βεβαιότητα πως ο ελληνικός λαός θα δώσει σε στο ΠΑΣΟΚ την τρίτη κρίσιμη για τον σχηματισμό κυβέρνησης εντολή και όχι στον κ. Μιχαλολιάκο, όχι στη Χρυσή Αυγή, εξέφρασε η πρόεδρος του κόμματος, Φώφη Γεννηματά.

Η κυρία Γεννηματά κατά την περιοδεία της στη Λάρισα χαρακτηριστικά ανέφερε: «Στο εκλογικό αποτέλεσμα πρέπει να καταγραφεί

η απαίτηση των πολιτών για συνεννόηση και συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τη χώρα. Να μη χαθεί άλλος χρόνος».

Η ίδια πρόσθεσε πως η στόχευση «η δική μας είναι με δύναμη από τη δύναμη της κοινωνίας, να διαδραματίσουμε τον κρίσιμο, καταλυτικό ρόλο σε αυτή την κατεύθυνση. Όλες οι δυνάμεις που πιστεύουν στην παραμονή της χώρας στην Ευρώπη και τη Ευρωζώνη έχουμε χρέος να συνεννοηθούμε και να συνεργαστούμε σε ένα κυβερνητικό σχήμα στο πλαίσιο μιας συγκεκριμένης προγραμματικής συμφωνίας, με ορίζοντα τετραετίας. Ζητάμε από τους πολίτες ισχυρή εντολή ευθύνης και αξιοπιστίας. O ελληνικός λαός θα δώσει σε μας την τρίτη κρίσιμη για τον σχηματισμό κυβέρνησης εντολή και όχι στον κ. Μιχαλολιάκο, όχι στη Χρυσή Αυγή!».

Keywords
Τυχαία Θέματα