Φ. Κουβέλης: Υπήρξε μεθόδευση στις Κάννες – Αφερέγγυοι Σαμαράς και Βενιζέλος – “Εκκρεμές” ο ΣΥΡΙΖΑ

Για “μεθόδευση” μίλησε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης αναφερόμενος στο παρασκήνιο της Συνόδου των Καννών τονίζοντας ότι η πολιτική δεν ήταν ούτε διάφανη ούτε ξεκάθαρη.

Ο κ. Κουβέλης έκλεισε την πόρτα σε ενδεχόμενο νέας κυβερνητικής συνεργασίας με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ακόμη κι αν όπως είπε, δεχθούν το πρόγραμμα των 12 σημείων που έχει

εκπονήσει η ΔΗΜΑΡ.

Ειδικότερα, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Κουβέλης είπε χαρακτηριστικά για τις αποκαλύψεις των FT, ότι: «Υπήρξε μία ολόκληρη μεθόδευση αναφορικά με την πορεία της χώρας» και πρόσθεσε ότι«Δεν μιλάμε για ξεκάθαρη και διαφανή πολιτική».

Ερωτηθείς αν η ΔΗΜΑΡ θα επέστρεφε στην κυβέρνηση ως εταίρος της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, είπε χαρακτηριστικά: «Τα στοιχεία που έχω [από τα δύο κόμματα] είναι στοιχεία αφερεγγυότητας», τόνισε ο κ. Κουβέλης.

Κριτική άσκησε και στον ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο μέμφθηκε ότι έχει πολιτική σαν “εκκρεμές” καθώς «τη μία ημέρα λέει να σκίσουμε τα Μνημόνια, την άλλη λέει ελάτε να τα αλλάξουμε», άλλοτε διαμηνύει πως δεν θα πολεμήσει για το ευρώ και άλλοτε μιλά για δημοψηφίσματα.

Original article: Φ. Κουβέλης: Υπήρξε μεθόδευση στις Κάννες – Αφερέγγυοι Σαμαράς και Βενιζέλος – “Εκκρεμές” ο ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα