Έξυπνα κόλπα για να κάνεις τη ζωή σου εύκολη

Η καθημερινότητα στις μέρες μας είναι κάπως σκληρή. Λίγος χρόνος και πάρα πολλές υποχρεώσεις, φροντίδα προσωπική, της δουλειάς, του αμόρε, του σπιτιού και στο τέλος το μόνο που θέλουμε είναι να διευκολύνουμε τη ζωή μας με ένα μαγικό ραβδί! Όχι, δυστυχώς δε βρήκαμε αυτό το μαγικό ραβδάκι, βρήκαμε όμως μερικά κόλπα που λειτουργούν με τρόπο εξίσου μαγικό στο να διευκολύνουν την καθημερινότητά μας σε πολλούς τομείς.

Από το χώρο σου, τις μετακινήσεις, τα προσωπικά σου ήδη αλλά και γενικές γνώσεις που καλό είναι να μη μας ξεφεύγουν, διάβασε τα παρακάτω κόλπα και χρησιμοποίησέ τα αναλόγως.

Πώς
δε θα σηκώνει ο αέρας τη φούστα σου όταν κάνεις ποδήλατο ή στη μηχανή: Απλά πέρασε κάτω από ένα σημείο υφάσματος ένα κέρμα και δέσε γύρω του ένα λαστιχάκι για να δημιουργήσεις ένα είδος βαριδιού.Πώς ξεχωρίζεις τις μπαταρίες που έχουν ακόμα ζωή: Πέταξέ τις από ένα ύψος 10 εκατοστών. Αν κάνουν κίνηση ελατηρίου (bounce) είναι ακόμα χρήσιμες. Αν δεν έχεις χρόνο για σιδέρωμα: Πέρασε γρήγορα τις λεπτομέρειες του outfit σου με το ισιωτικό για τα μαλλιά σου.Για να παγώσεις γρήγορα το αγαπημένο σου ποτό: Tύλιξε γύρω του λίγο χαρτί κουζίναςΓια να κάνεις τέλειο περίγραμμα στα χείλη σου: Ζωγράφισε ένα μικρό «Χ» στο επάνω χείλος και ακολούθησε τις ευθείες που σχηματίζονται.Για να αυξήσεις την ένταση του κινητού σου σε χώρους που έχει πολύ θόρυβο τοποθέτησέ το μέσα σε ένα άδειο ποτήρι και αυτό θα λειτουργήσει ως ηχείο.Χρησιμοποίησε ένα μακαρόνι για να ανάψεις τα κεριά σου, ιδιαιτέρως όταν πρέπει να τα ανάψεις από απόσταση. Το μακαρόνι καίγεται ακριβώς όπως ένα σπίρτο.
Keywords
Τυχαία Θέματα