Ευρέθη ο Τσακαλώτος στην…Εφημερίδα των Συντακτών – Τέλος η αγωνία της ΝΔ

«Οι φήμες για τον πρόωρο θάνατό μου είναι εξαιρετικά υπερβολικές», δηλώνειθ σήμερα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Χρησιμοποιώντας τη ρήση του Μαρκ Τουέιν, ο υπουργός Οικονομικών, απάντησε στις φήμες που κυκλοφόρησαν, αλλά και στις ανακοινώσεις της ΝΔ, για εσκεμμένη σιωπή του ιδίου μετά το Eurogroup αλλά και για εσωτερικές πολιτικές διαφωνίες ως προς τη γραμμή που ακολουθεί η κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση.

«Δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα το γεγονός ότι οι αρμόδιοι υπουργοί Τσακαλώτος –

Χουλιαράκης είναι από την περασμένη Δευτέρα εξαφανισμένοι και δεν έχουν ενημερώσει για το αν και τι ακριβώς συζητήθηκε στο Eurogroup για την Ελλάδα. Το μόνο που γνωρίζουν οι πολίτες είναι η προπαγάνδα του Μεγάρου Μαξίμου, μέσω ενημερωτικού σημειώματος, πριν καν ολοκληρωθεί η συνεδρίαση του Eurogroup», σχολίαζε χθες η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο Μαρκ Τουέιν είχε αναγκαστεί να δηλώσει ότι… δεν έχει πεθάνει, όταν κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στο Λονδίνο το 1985 κυκλοφόρησαν φήμες στην Αμερική ότι είχε πεθάνει και ο ανταποκριτής της εφημερίδας New York Journal στην Αγγλία τον αναζήτησε για να διασταυρώσει την είδηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα