Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει το πρόβλημα το βράδι των εκλογών – Δε θα κερδίσει καμία Περιφέρεια ή μεγάλο Δήμο

10:11 4/5/2014 - Πηγή: BankWars

Την εκτίμηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποτύχει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές καθώς δεν πρόκειται να κερδίσει κανέναν μεγάλο δήμο ή περιφέρεια στις αυτοδιοικητικές εκλογές, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος,

μιλώντας στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

“Τώρα αρχίζει η ανταπόδοση, αρχίζει και γυρίζει ο τροχός και μάλιστα με ταχύτητα. Η αγορά σύντομα θα δει ρευστότητα», είπε, αναφερόμενος στο κοινωνικό μέρισμα.

Σχολιάζοντας την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές και την συζήτηση για την ρύθμιση του ελληνικού χρέους, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκτίμησε πως «το χρέος μπορεί να καταστεί βιώσιμο με επιμήκυνση και σταθεροποίηση των επιτοκίων».

«Με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών θα πετύχουμε μείωση του χρέους» πρόσθεσε.

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

Καλούμενος να σχολιάσει δημοσκόπηση που εμφανίζει μικρό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ότι «εάν αυτό αποτελέσει, όντως, την επιλογή του ελληνικού λαού, τότε η χώρα οδηγείται στην καταστροφή. Χωρίς πολιτική σταθερότητα δεν μπορεί να λειτουργήσει η οικονομία», τόνισε.

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡ

Αναφερόμενος στην κάθοδο του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές με την «Ελιά», διευκρίνισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν κρύβεται πίσω από τον φορέα αυτόν αλλά μάχεται με τους βουλευτές και τη σημαία του, ενώ πρόσθεσε ότι το κόμμα του ποτέ δεν απέκλεισε ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Δημοκρατική Αριστερά.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

Μιλώντας για το «Ποτάμι», ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τις θέσεις του σε όλο το φάσμα των θεμάτων που απασχολούν πολιτική και οικονομική ζωή.

ΑΙΧΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

«Αν το 2007 ήταν άλλη η ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ, τότε η ιστορία της χώρας θα ήταν διαφορετική» είπε ο κ.Βενιζέλος, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά των χειρισμών του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου που κατέληξαν με την ένταξη της Ελλάδας στο Μνημόνιο.

Original article: Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει το πρόβλημα το βράδι των εκλογών – Δε θα κερδίσει καμία Περιφέρεια ή μεγάλο Δήμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα