ΕΥΑ ΚΑΙΛΗ: Στη Μύκονο χωρίς μακιγιάζ – Μαύρο γυαλί, δεν τη γνώρισε κανείς! (ΦΩΤΟ)

22:59 8/8/2013 - Πηγή: BankWars

Αντί για μήλο, η Εύα της… Μυκόνου δάγκωσε καρπούζι! Η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή είπε να το ρίξει λίγο έξω κάνοντας τις διακοπές της -πού αλλού;- στη Μύκονο προκειμένου να ξεκουραστεί από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της. Αλλωστε το να δουλεύεις στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη δεν είναι εύκολο, αν και έχει και τα πλεονεκτήματά του, όπως για παράδειγμα ο «ανελέητος» λουλουδοπόλεμος σε νυχτερινά μαγαζιά.

Ωστόσο η Θεσσαλονικιά φόρτωσε στις βαλίτσες της την καλοκαιρινή της διάθεση, άφησε τα είδη μακιγιάζ εκτός νεσεσέρ και έπιασε ξαπλώστρα στην παραλία του Ορνού, στο Νησί των Ανέμων. Αν και ακόμη δεν έχει αποκτήσει το σοκολατένιο χρώμα του καλοκαιριού, η Εύα προτίμησε να καθίσει κάτω από την προστασία της ομπρέλας φορώντας μπλε σορτσάκι και ασπρόμαυρο top, ενώ δεν αποχωρίστηκε ούτε και μέσα στη θάλασσα τα μαύρα, κοκάλινα γυαλιά της. Κι αν άλλοι μετά το κολύμπι παραγγέλνουν λουκούλλεια γεύματα στις ξαπλώστρες, εκείνη, που προσέχει τη σιλουέτα της, αρκέστηκε σε μια φέτα καρπούζι… δροσίζοντας όσους την παρακολουθούσαν να απολαμβάνει το φρούτο της.

Εννοείται βέβαια ότι εκείνο που δεν πέρασε απαρατήρητο ήταν το άψογο μανικιούρ της, σε φλογερό κόκκινο χρώμα, ενώ για το πεντικιούρ επέλεξε πιο σκούρες αποχρώσεις. Αλλωστε αυτές οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά στην εμφάνιση. Οσο για τα βράδια της; Τα πέρασε, όπως όλοι όσοι επισκέπτονται τη Μύκονο, κάνοντας βόλτα στα σοκάκια του νησιού, παρέα με τη φίλη της Ιουλιέτα, όπως ενημερωθήκαμε από τα social media. Με την επιστροφή της στη Θεσσαλονίκη την περιμένει αρκετή δουλειά, ωστόσο πάντα θα έχει την ευκαιρία για βουτιές στη Χαλκιδική.

Keywords
Τυχαία Θέματα