Έστειλαν επιστολή με θανατηφόρο ουσία στον Ομπάμα! Συναγερμός στις ΗΠΑ

“Κόκκινος” συναγερμός στις ΗΠΑ, καθώς αυξάνεται ο φόβος για νέα τρομοκρατικά χτυπήματα. όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα, επιστολή με τη θανατηφόρο ουσία ρητίνη εστάλη σήμερα στον Αμερικανό Πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ερευνάται άλλη μία ύποπτη επιστολή αλλά και δύο ύποπτα αντικείμενα σε κτίρια της Γερουσίας. Νωρίτερα είχε εντοπιστεί επιστολή που περιείχε τη θανατηφόρο ουσία ρητίνη, με παραλήπτη γερουσιαστή

των Ρεπουμπλικανών.

To FBI βρίσκεται σε επιφυλακή μετά το θανατηφόρο τρομοκρατικό χτύπημα στον μαραθώνιο της Βοστώνης.

Εν τω μεταξύ, τη σφραγίδα του “μοναχικού λύκου” φέρουν οι εκρηκτικοί μηχανισμοί που σκόρπισαν τον θάνατο στο μαραθώνιο της Βοστώνης.

Σύμφωνα με το CΝΝ, ειδικοί επισημαίνουν ότι οι αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί είναι δημιούργημα του “μοναχικού λύκου”, δηλαδή ενός και μοναδικού τρομοκράτη ο οποίος χρησιμοποίησε μία απλή συνταγή, διαθέσιμη στο εμπόριο για να τους φτιάξει.

Ο τρόπος με τον οποίο ο δράστης συναρμολόγησε τις βόμβες “δείχνει” Αλ Κάιντα αλλά και ακροδεξιά στοιχεία, επομένως το τοπίο παραμένει ασαφές, αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο.

“Πώς να φτιάξεις μία βόμβα στην κουζίνα της μαμάς”, ήταν το τίτλος του περιοδικού που εξέδωσε η Αλ Κάιντα το οποίο κυκλοφόρησε το 2010.

Την ίδια ώρα, αξιωματούχος της αμερικανικής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας δηλώνει στο CNN ότι οι χύτρες ταχύτητας φέρουν την υπογραφή ακροδεξιού Αμερκανού που έχει την …τάση να ανατινάζει κτίρια με αυτοσχέδιες βόμβες. Ενδεικτικό παράδειγμα, το 1996 στο Ολυμπιακό Πάρκο της Ατλάντα, ο Ερικ Ρούντολφ είχε εμπλουτίσει εκρηκτικούς μηχανισμούς με καρφιά προκειμένου να προκαλέσει όσο το δυνατόν περισσότερα θύματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα