Ερωτικό τρίγωνο θανάτου με γυναίκα υπουργού στην Ινδία

Η 52χρονη Σουνάντα Πουσκάρ Ταρούρ βρέθηκε νεκρή από τις αρχές στο ξενοδοχείο Leela Palace Hotel στο Νέο Δελχί και όλες οι υποψίες έχουν πέσει στο σύζυγο της, τον υπουργό Ανάπτυξης της Ινδίας, Σάσι Ταπούρ, αφού ο θάνατος της έρχεται λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση στο Twitter του από τη Σουνάντα των ερωτικών μηνυμάτων με την Πακιστανή δημοσιογράφο Μερ Ταράρ.

Εδώ και καιρό κυκλοφορούσε η φήμη ότι το ζευγάρι περνούσε κρίση. Πριν τρεις μέρες, οι δυο τους είχαν δημοσιεύσει κοινό στάτους στο Facebook που τόνιζαν ότι είναι καλά. Η αποθανούσα όμως λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρή είχε χακάρει το προφίλ του συζύγου της και ανήρτησε τα μηνύματα που αντάλλασσε με τη δημοσιογράφο Μερ Ταράρ, την οποία μάλιστα παρουσίαζε ως κατάσκοπο.

Η υπόθεση παίρνει περίεργη τροπή, καθώς η νεκροψία νεκροτομή έδειξε ότι η Σουνάντα Πουσκάρ Ταρούρ είχε «αιφνίδιο και αφύσικο» θάνατο, με αποτέλεσμα όλα να δείχνουν πως πρόκειται για δολοφονία.

Παρότι, αρχικά δελτίο Τύπου επιχείρησε να καλύψει το περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι η άτυχη γυναίκα «ήταν άρρωστη και νοσηλευόταν», οι γιατροί τονίζουν πως δεν έπασχε από κάποια ασθένεια. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τα στοιχεία της νεκροψίας, στο σώμα της εντοπίστηκαν εκδορές στο λαιμό και τα χέρια της, που ενδέχεται να υποδηλώνουν ότι προηγήθηκε πάλη με το θύμα.

ΒΙΑΖΟΥΝ ΑΒΕΡΤΑ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ

Στην έκδοση οδηγίας για τις γυναίκες που σκοπεύουν να ταξιδέψουν ή ήδη βρίσκονται στην Ινδία, προχώρησαν οι κυβερνήσεις του Καναδά, της Γαλλίας και της Μ. Βρετανίας, μετά τις αποτρόπαιες υποθέσεις βιασμών που σημειώνονται στη χώρα και συγκλονίζουν ολόκληρο τον κόσμο.

Όπως ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών της Μ. Βρετανίας: «Σοβαρές σεξουαλικές επιθέσεις κατά γυναικών από την Πολωνία, τη Γερμανία και τη Δανία, έχουν πραγματοποιηθεί από την αρχή του έτους. Οι γυναίκες που ταξιδεύουν στη χώρα καλούνται να είναι προσεκτικές ακόμα και αν ταξιδεύουν με γκρουπ ανθρώπων».

Στον ίδιο τόνο και η καναδική κι η γαλλική κυβέρνηση προειδοποιούν τις γυναίκες να προσέχουν ιδιαίτερα όταν βρίσκονται στην περιοχή Παχαργκάντζ, όπου μία γυναίκα 51 ετών από τη Δανία βιάστηκε ομαδικά.

Original article: Ερωτικό τρίγωνο θανάτου με γυναίκα υπουργού στην Ινδία.

Keywords
Τυχαία Θέματα