Παροξυσμός για το iPhone 6 – Κοιμούνται έξω από το Apple Store στη Ν. Υόρκη

12:27 8/9/2014 - Πηγή: BankWars

[upd] Έχουν πάρει τις κουβέρτες και τα sleeping bag τους και… έχουν κατασκηνώσει έξω από το κατάστημα της Apple της Νέας Υόρκης, για να είναι οι πρώτοι που θα κάνουν δικό τους το iPhone 6…

Η ταλαιπωρία τους φτάνει στο τέλος της ωστόσο, καθώς το πολυπόθητο «θαύμα» της τεχνολογίας παρουσιάζεται σήμερα από την Apple.

Έρχονται δύο νέα

iPhones – Τι θα παρουσιάσει η Apple

Δύο νέα iPhones και το πολυαναμενόμενο «iWatch αναμένεται να παρουσιαστούν από την Apple αύριο 9 Σεπτεμβρίου στο Flint Center του Κουπερτίνο της Καλιφόρνια.

Τα δύο iPhones αναμένεται να είναι μεγαλύτερου μεγέθους και θα βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας- για την ακρίβεια, δεν εκτιμάται ότι θα υπάρχει ένα «οικονομικό» μοντέλο, όπως στην περίπτωση του iPhone 5C.

Σύμφωνα με φήμες, οι δύο συσκευές θα είναι των 4,7 και των 5,5 ιντσών και θα έχουν παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά. Στις αναβαθμίσεις τους θα περιλαμβάνονται upgrades όπως ισχυρότερος επεξεργαστής, αυξημένη ανάλυση και βελτιώσεις στην κάμερα. Η διαφορά τους φημολογείται πως θα είναι το μέγεθος της οθόνης και το είδος γυαλιού.

Επίσης, πέρα από τις συσκευές, θεωρείται ότι πιθανώς η Apple να παρουσιάσει και ένα σύστημα πληρωμών για φορητές συσκευές που να λειτουργεί με τα νέα iPhones. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Business Insider, η εταιρεία φαίνεται πλέον έτοιμη να εισέλθει δυναμικά στον χώρο των mobile πληρωμών, μετατρέποντας το iPhone σε «πορτοφόλι».

Επίσης, έχει κυκλοφορήσει η φήμη πως η εταιρεία διαπραγματεύεται με μεγάλες τράπεζες για θέματα συναλλαγών με πιστωτικές, αλλά και με εταιρείες καρτών.

Έρχεται βουτιά της μετοχής;

Ο αναλυτής της Apple Gene Munster δημιούργησε έναν πίνακα με το τι συμβαίνει στη μετοχή της Apple κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των νέων μοντέλων iPhone. Όπως φαίνεται, την ημέρα της ανακοίνωσης η μετοχή υποχωρεί ενώ την ημέρα που θα ανακοινωθεί πότε θα κυκλοφορήσει στην αγορά ενισχύεται.

Όμως την ημέρα που βγαίνει στα μαγαζιά, υποχωρεί ξανά.

Για παράδειγμα, την ημέρα της παρουσίασης του iPhone 4 η μετοχή είχε βουτήξει 2,8%. Όταν ανακοινώθηκε το πότε θα κυκλοφορήσει ενισχύθηκε κατά 7,2% και την ημέρα της επίσημης κυκλοφορίας του υποχώρησε κατά 0,7%

Keywords
Τυχαία Θέματα