Ειδήσεις που ενδιαφέρουν!

Επίθεση στην καρδιά της βρετανικής πρωτεύουσας.. με τέσσερις ανθρώπους να έχουν σκοτωθεί και τουλάχιστον 20 τραυματίες έξω από το κτίριο του βρετανικού κοινοβουλίου. Νεκρός πιστεύεται ότι είναι και ο δράστης της επίθεσης, με τις αρχές να εκτιμούν ότι είναι και ο μοναδικός. Μια ακόμη ημέρα στις συννεφιασμένες Βρυξέλλες … βρίσκεται η ελληνική διαπραγματευτική ομάδα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλονα δηλώνει από την Αθήνα
ότι μετά την επίτευξη τεχνικής συμφωνίας, θα ανοίξει ο δρόμος για συζήτηση για το χρέος.

Υπό έντονη αμφισβήτηση ο Γερούν Ντάισελμπλουμ… μετά τις δηλώσεις του ότι «δεν μπορείς να σπαταλάς τα χρηματά σου σε αλκοόλ και γυναίκες και μετά να ζητάς αλληλεγγύη».η οποία ερμηνεύτηκε ως έμμεση βολή κατά των χωρών της νότιας Ευρώπης Στο επίκεντρο τα δίκτυα υψηλών ταχυτήτων…με τονυπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππά να αναφέρει ότι διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για να γίνουν τα αναγκαία βήματα από Πολιτεία και φορείς για την ανάπτυξη τους.


Ο Ερντογάν θέτει σε κίνδυνο επιτυχίες της Τουρκίας… υπογράμμισε ο πρόεδρος της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαϊερ. Από την πλευρά του ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε ότι οι Ευρωπαίοι δεν θα είναι ασφαλείς πουθενά, αν συνεχίσουν έτσι. Πιο κοντά έρχονται η Νορβηγία και η Ισλανδία.. που δεν ανήκουν στην ΕΕ ενόψει της σχεδιαζόμενης αποχώρησης της Βρετανίας από την ΕΕ καθώς θα συνεργαστούν στενότερα στις προσπάθειές τους να προωθήσουν τα κοινά τους συμφέροντα. Με 1000 διαμάντια συνελήφθη νεαρός… που προσπαθούσε να περάσει τα διαμάντια παράνομα στην πόλη Σεντζέν από το γειτονικό Χονγκ Κονγκ, κρύβοντάς τα στα παπούτσια του! Κίνησε υποψίες καθώς κάποιες φορές περπατούσε στις μύτες των ποδιών του! Αλλάζουν όψη τα 14 ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια… σύμφωνα με τα αναλυτικά σχεδία που παρουσίασε σήμερα η Fraport Greece στο πλαίσιο της ανάληψης της διαχείρισης τους, τις επόμενες εβδομάδες.
Keywords
Τυχαία Θέματα