Έκλεψαν από σπίτι στο Βόλο 1,3 εκατ. ευρώ μετρητά και 400 χρυσές λίρες

22:42 2/1/2018 - Πηγή: BankWars
Το αστρονομικό χρηματικό ποσό του 1.300.000 ευρώ, καθώς και 400 χρυσές λίρες Αγγλίας κατάγγειλε ηλικιωμένος Βολιώτης, ο Νικόλας Δεληγεώργης, πως του έκλεψαν άγνωστοι από την οικία του, ενώ εκείνος απουσίαζε στην Αθήνα.

Η καταγγελία έγινε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και ο ηλικιωμένος Βολιώτης δήλωσε ότι οι άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του στην λεωφόρο Αργοναυτών του Βόλου, μάλλον τη νύχτα του Σαββάτου και έκλεψαν το πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό και τις λίρες που είχε κρυμμένες

σε κρυψώνες μέσα στο σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία ερευνά την καταγγελία για το κατά πόσον ισχύουν οι ισχυρισμοί του ηλικιωμένου για το τεράστιο χρηματικό ποσό που «φύλαγε» στο σπίτι του, αλλά παράλληλα ερευνάται και από που μπορεί να προέρχονταν αυτά τα χρήματα. Πάντως, ο ηλικιωμένος Βολιώτης είναι γνωστός στον Βόλο και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Κοινωφελούς Ιδρύματος, το οποίο έχει κοινωνική και πολιτιστική δράση.

Ποιος είναι ο Ν. Δεληγιώργης

Σημαντική προσφορά, σε πολλούς τομείς, πλέον του ενός αιώνα στο Βόλο, το Βελεστίνο και ολόκληρη τη Μαγνησία καταγράφεται στο ιστορικό της οικογένειας Δεληγέωργη – Ντόντου. Μοιάζει με κληρονομικό χάρισμα, που πέρασε από τη μία στις επόμενες γενιές, η συμβολή της οικογένειας στη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας της τοπικής κοινωνίας, η προσφορά της στον πολιτισμό, στον αθλητισμό και στην επιστήμη, αλλά και το κοινωνικό πρόσωπο της απέναντι σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Από τον παππού του Στέργιο Ντόντο, ο οποίος διετέλεσε δήμαρχος Φερών και Βοιβιήδος και τον πατέρα του, γιατρό, Βασίλειο Δεληγεώργη, ο οποίος έχαιρε ιδιαίτερης εκτίμησης για την ανθρωπιά του και τις υπηρεσίες που παρείχε αφιλοκερδώς σε φτωχούς και αδύναμους, μέχρι τον αδερφό του συμβολαιογράφο Στέργιο – Γιούλα Δεληγεώργη, με ακέραιο ήθος και σημαντική προσφορά, ο Νικόλας Δεληγεώργης έχει να θυμάται και να καμαρώνει για πολλά.

Αποδείχθηκε άξιος συνεχιστής της προσφοράς της οικογένειάς του, αναλαμβάνοντας τα ηνία του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αφών Δεληγεώργη».

Ο Νικόλας Δεληγεώργης, Διδάκτορας Πολιτικός Μηχανικός και τ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Padova, Πρόεδρος του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αφών Δεληγεώργη» μιλά σήμερα στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, παρουσιάζοντας τις προσωπικότητες της οικογένειάς του, οι οποίοι έγιναν οι πρωταγωνιστές μιας διαδρομής ενός αιώνα απλόχερης βοήθειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα