Εισαγγελική έρευνα για τον καταζητούμενο Α. Πάλλη για όπλα που σχετίζονται με τη Χρυσή Αυγή

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη έδωσε εντολή στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών να διερευνηθούν οι καταγγελίες για την διακίνηση πολεμικών όπλων από καταζητούμενο επιχειρηματία, τα οποία σχετίζονται με την Χρυσή Αυγή.

Υπενθυμίζεται ότι έγγραφο κατέθεσε προχθες, μέσω του συνηγόρου του στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο άλλοτε συνεργάτης του καταζητούμενου σήμερα Αναστασίου Πάλλη

και του προφυλακισμένου εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη, Eντουρντ Στέισι.

Το έγγραφο, όπως αποκάλυψε χθες Καθημερινή, ενισχύει τα σενάρια για την ύπαρξη κρυμμένου οπλοστασίου της Χρυσής Αυγής. Κι αυτό διότι ο κ. Stacey ζητεί μέσω του συνηγόρου του Χρήστου Παπαγρηγορίου να συσχετιστεί η δικογραφία του Αρείου Πάγου για τη Χρυσή Αυγή με πρόσφατη κατάθεσή του στο τμήμα Δίωξης Εκβιαστών αναφορικά με διακίνηση από τον Αναστάσιο Πάλλη μεγάλης ποσότητας πολεμικών όπλων.

Ειδικότερα, ο πρώην αξιωματικός του Βρετανικού Στρατού είχε τον περασμένο Απρίλιο καταθέσει στους αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών ότι ο Αναστάσιος Πάλλης είχε αποθηκεύσει σε χώρο στο Κορωπί 4.000 αυτόματα πολεμικά τυφέκια, τύπου G3, AK47 (καλάσνικοφ) κ.ά.

Keywords
Τυχαία Θέματα