Αρση ασυλίας για τους έξι της Χρυσής Αυγής – Παραλήρημα Κασιδιάρη στη Βουλή

Εγκρίθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής η άρση ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Με 247 ψήφους Κασιδιάρης και Παναγιώταρος, με 246 και μία διαρροή (άκυρο/λευκό) Ηλιόπουλος, Γερμενής, Αλεξόπουλος.

Αύριο συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής

το αίτημα για παύση της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής και είναι ήδη σε εξέλιξη οι διερευνητικές επαφές του υπουργού Εσωτερικών προκειμένου να ψηφιστεί η ρύθμιση από όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου.

Ηλίας Παναγιώταρος και Ηλίας Κασιδιάρης μίλησαν για σκευωρία σε βάρος τους, με τον δεύτερο να ενημερώνει το Σώμα ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα πάρει μέρος στην ψηφοφορία για να μην νομιμοποιήσει την κατάλυση του πολιτεύματος που επιχειρείται με τις διώξεις σε βάρος της ΧΑ. “Η κυβέρνηση και οι υπουργοί της εκτελούν εντολές της Κομισιόν και των Αμερικανών. Στο εδώλιο πρέπει να καθίσουν οι κλέφτες και οι απατεώνες που διέλυσαν τη χώρα” είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης.Ο Ηλίας Παναγιώταρος -σε ειρωνικό τόνο-ζήτησε να έχει μόνιμη άρση ασυλίας για να μην κουράζεται το Σώμα και συμπλήρωσε: “η κοινή γνώμη και οι τέως ψηφοφόροι της ΝΔ που έρχονται μαζικά στη Χρυσή Αυγή δείχνουν ότι η Χρυσή Αυγή ήταν και θα παραμείνει εδώ”Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος είπε ότι διώκεται για τα πολιτικά πιστεύω και όχι για τις πράξεις του υποστηρίζοντας ότι δεν έχει κάνει καμία αξιόμεμπτη πράξη.
Keywords
Τυχαία Θέματα