Ε.Ε.: Νέες κυρώσεις κατά της Συρίας

Νέες κυρώσεις κατά της Συρίας του Μπασάρ αλ-Ασαντ αποφάσισε σήμερα η Ευρωπαϊκή  Ενωση, η οποία πάγωσε τα περιουσιακά στοιχεία 28 ακόμα ανθρώπων του καθεστώτος, στους οποίους απαγορεύθηκε η χορήγηση βίζας, και σε δύο εταιρείες.

Η απόφαση αυτή, η οποία ελήφθη στη διάρκεια της συνόδου των υπουργών Εξωτερικών στο Λουξεμβούργο, αυξάνει σε 181 τον αριθμό των ανθρώπων του καθεστώτος και σε 54 τον αριθμό των εταιριών που έχουν τεθεί στις μαύρες λίστες της ΕΕ, έγινε γνωστό από διπλωματική πηγή.

Η ταυτότητα

των ανθρώπων και των εταιρειών που πλήττονται από τις σημερινές κυρώσεις δεν θα αποκαλυφθεί παρά μόνον όταν δημοσιευτεί από την Επίσημη Εφημερίδα της ΕΕ.

Σύμφωνα με διπλωματική πηγή, οι δυο νέες εταιρείες εναντίον των οποίων επεβλήθησαν σήμερα κυρώσεις είναι ύποπτες για την αγορά όπλων ή υλικού τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην καταστολή.

ΠΗΓΗ: Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

σχετικά άρθραΤο ξένο πρακτορείο ειδήσεων και το φάντασμα της χρεοκοπημένης ΕφημερίδαςΠοιοι είναι οι άξονες της ενοποίησης Εθνικής – EurobankΣτουρνάρας: Θα αποστείλω στη Βουλή τους 54.246 που έβγαλαν χρήματα έξωGoldman Sachs: Η Ελλάδα έχει ξεπεράσει το “όριο ταχύτητας” σε λιτότηταΣτο χείλος του “junk” η Ισπανία από τον οίκο Standard & Poor΄sΛαγκάρντ: «Η Ελλάδα πρέπει να πάρει παράταση δύο ετών!»Πράσινο φως στο deal Πειραιώς – ΑΤΕ από την Επιτροπή ΑνταγωνισμούΣτις τράπεζες περνούν ακίνητα – “φιλέτα” της ΒωβόςΒάιντμαν: Κίνδυνος επιβάρυνσης των κεντρικών τραπεζών λόγω κρίσηςDeutsche Bank: Βέβαιη η διετής παράταση του οικονομικού προγράμματος της Ελλάδας
Keywords
Τυχαία Θέματα